Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Sarayköy Belediyesi Ile Protokol Yeniledi

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Sarayköy Belediyesi ile her yil imzaladigi saglik protokolünü bu yil da yeniledi. Imzalanan protokolle belediye çalisanlari ve birinci derece akrabalari olan anne, baba, es ile çocuklari muayene ve tetkiklerde geçerli indirimlerden faydalanabilecek.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Sarayköy Belediyesi Ile Protokol Yeniledi


Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Sarayköy Belediyesi ile imzaladigi protokol 2021 yili Haziran ayindan itibaren bir yil geçerli olacak. Söz konusu indirim protokolünün her iki tarafa da hayirli olmasini dileyen Sarayköy Belediye Baskani Ahmet Necati Özbas; Öncelikle nazik ziyaretleri için Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne çok tesekkür ediyorum. Söz konusu protokol ile çalisanlarimiz ve birinci derecedeki yakinlari indirimli saglik hizmeti alabilecekler, her iki tarafa da hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi adina baskan Özbas’i ziyaret eden Kurumsal Iletisim ve Pazarlama ekibi adina protokolü birim sorumlusu Zeliha Sit imzaladi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi söz konusu protokolü resmi sosyal medya hesaplari ve internet sitesi üzerinden duyurdu.
Kaynak: İHA