Kösklü Ögrenciler Bilim Fuari'nda Hünerlerini Sergiledi

Kösk Anadolu Imam hatip Lisesi ögrencileri, pandemi dönemine ragmen basarili bir sezon geçirdi. Okul ögrencileri TÜBITAK 4006 Bilim Fuari’nda 25 proje birden sergiledi.

Kösklü Ögrenciler Bilim Fuari'nda Hünerlerini Sergiledi
Pandemi dolayisiyla, bu yil ögrenciler zor bir sezon geçirirken Kösk Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde basarili bir sezona imza atti. Biyoloji Ögretmeni Canan Acar koordinatörlügünde 25 projeye imza atan ögrenciler düzenlenen programda hünerlerini sergilediler.

Okulda düzenlenen proje sergisinin açilisi Belediye Baskani Nuri Güler, Ilçe Milli Egitim Müdür Selim Karatas, Daire Müdürleri, davetliler ile ögretmen ve ögrenciler katildi.

Kösk’te egitim kalitesini yükseltmek için gayret gösteren herkese tesekkür eden Ilçe Milli Egitim Müdürü Selim Karatas, pandemiye ragmen oldukça basarili projelere imza atan ögrenci ve koordinatör ögretmenlere tesekkür ederek, “Bilim fuarlari ögrenmeye istekli, merak eden, arastirmaci, bilinçli bireylerin yetismesine katki saglayan ögrenme metotlarindan biridir. Bilim fuarlari, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayip, birçok teorik bilginin gerçek yasamdaki isleyisini fark etmelerini saglar” diyerek bu baglamda basarili bir çalisma yapan Kösk Anadolu Imama Hatip Lisesi Müdürü Fahreddin Dag ve ekibi ile ögrencileri ve onlari destekleyen velilerini tebrik etti.

Kösk Anadolu Imam hatip Lisesi olarak bir dönemde TÜBITAK tarafindan 3 projesi kabul edilen bir okul olmanin gururunu yasadiklarini belirten Okul Müdürü Fahrettin Dag, hedeflerinin önümüzdeki sezon ögrencileri Erasmus kapsaminda yurtdisina göndermek oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA