Gönüllülük Merkezi Ve Gençlik Sokagi Açildi

Düzce Belediyesi, 7’den 70’e Düzcelilere dokunmak adina ‘Düzce Gönüllüleri Bir Arada’ basligi altinda yeni bir sosyal projeyi Bahçesehir’de hayata geçirdi. Açilisi yapilan Gönüllülük Merkezinde 2 tematik ve 8 kulüpte çocuklardan yaslilara, dezavantajli gruplara kadar herkes kaynasacak.

Gönüllülük Merkezi Ve Gençlik Sokagi Açildi
Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Gençlik Projeleri Destekleme Programi kapsaminda; Düzce Belediyesi ve Düzce Sosyal Etkinlikler Dernegi (DÜSED) isbirligi ile Gönüllülük Merkezi ve Gençlik Sokagi, düzenlenen etkinlikle açildi.

Bahçesehir’de bulunan Düzce Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü binasinda ve karsi sokaginda gerçeklesen etkinlige Düzce Belediye Baskan Yardimcilari Hüdaver Gösterisli, Cengiz Tuncer, Sinan Inan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, meclis üyeleri, birim müdürleri ve gönüllüler katildi.

Gençlik Sokaginin açilisi öncesinde konusan Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Hüdaver Gösterisli, “Bir hizmeti daha sizlere sunmanin hakli mutlulugunu yasiyoruz. ‘Düzce Gönüllüleri Bir Arada’ diyerek çiktigimiz bu yolda; merkezimizde bulunan 2 tematik, 8 kulüpte isteyen herkesi, gönüllülük esasi ile yaslilarimizla, dezavantajli gruplarimiz ve çocuklarimizla kaynastirmayi hedefliyoruz. Hedef kitlemiz genis; herkes burada, bizimle birlikte istedigi alanda, bilgilerini ve tecrübelerini paylasabilir. Tamamen ücretsiz sunacagimiz imkanlarimizdan yararlanabilir. Geleneksel sokak oyunlarindan, fiziksel ve mental spor aktivitelerine, temel ders desteginden büyüklerimizin ihtiyaçlarina destek saglamaya kadar her alanda hem sizlere hem tüm vatandaslarimiza destek için haziriz” ifadelerinde bulundu.

Açilis konusmasinin ardindan protokol üyeleri, rengarenk boyanan Gençlik Sokagini ve parkini belediye bandosu esliginde gezdikten sonra aktivite ve derslerin yapilacagi derslikleri de gezerek proje hakkinda bilgi alisverisinde bulundu.
Kaynak: İHA