Boyner'den Babalar Günü Için Farkli Hediye Seçenekleri

Boyner, Babalar Günü için farkli hediye seçenekleri sunuyor.

Boyner'den yapilan açiklamaya göre, hem evde hem günlük yasamda kullanilabilecek rahat ve sik parçalarin oldugu öneriler arasinda, Turkish Dictionary'nin eglenceli mesajlar barindiran Babalar Günü koleksiyonu tisörtleri, Fabrika'nin polo tisörtleri, pijama takimlari ve bermuda sortlarinin yani sira National Geographic'in dogayi koruyan organik pamuktan üretilen polo yaka tisörtleri de yer aliyor.

Sosyal medyada pek çok kisi tarafindan sevilerek takip edilen Turkish Dictionary'nin Babalar Günü'ne özel tisörtleri Boyner'in Babalar Günü'ne özel sundugu hediye seçenekleri arasinda bulunuyor.

Rahat ve konforlu giyinmeyi seven babalar için Boyner'in yeni sezon koleksiyonunda yer alan sortlarin, polo tisörtlerin, spor ayakkabilarin, esofmanlarin yani sira babalarin evde geçirdigi zamanlara eslik eden sik ve rahat parçalar da genis yer tutuyor. Fabrika'nin hem uzun hem kisa pijama takimlari, rahatligi kadar Fabrika imzasi tasiyan sikligiyla da dikkati çekiyor.

Boyner, National Geographic ile is birliginden dogan ve sadece Boyner'de satisa sunulan National Geographic organik pamuk koleksiyonu ile hem babalari hem de dogayi koruyor. Her dönemin vazgeçilmezi rengarenk polo tisörtler, bu Babalar Günü'nde de en göze çarpan hediye alternatifleri arasinda yer aliyor.

- Kozmetikte her 300 TL'lik alisverise 75 TL indirim ve 75 Paracik

Babalar Günü'ne özel hediye alternatiflerine ev sahipligi yapan Boyner, özel kampanyalarla da dikkati çekiyor.

Boyner'den 7-21 Haziran'da yapilacak 300 TL ve üzeri kozmetik alisverisinde aninda 75 TL indirim ve 75 TL degerinde Paracik hediye ediliyor. 75 TL degerindeki Paracik, 23 Haziran'a kadar 300 TL ve üzeri kozmetik disi ilkbahar/yaz sezon alisverisinde 3 kat degerli olarak kullanilabiliyor.

Mevcut indirimlere ek olarak 7-19 Haziran'da kozmetik ve elektrikli ev aletleri hariç 300 TL ve üzeri alisverislerde 125 TL degerinde Paracik ya da 100 TL'lik hediye çeki kazaniliyor.

Boyner, babasini ve babasi gibi sevdiklerini özel bir hediye ile mutlu etmek isteyenleri boyner.com.tr'ye ve magazalarina davet ediyor.

Kaynak: AA