Botanik Vadisinde Susam Ve Çörek Otu Toprakla Bulustu

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Botanik Vadisi’nde bir dizi ziyaretlerin ardindan toprakla bulusturulacak ‘Susam ve Çörek Otunu’ toprakla bulusturdu.

Botanik Vadisinde Susam Ve Çörek Otu Toprakla Bulustu
Botanik Vadisi her geçen gün yesillendigini, dikilen aromatik ve tibbi bitkilerin çiçekleriyle renklendigini ifade eden Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Sakarya’mizi gelistirip gelecege hazirlamak için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Açiklamalarina devam eden Baskan Ekrem Yüce, “Botanik Vadimizdeki ekim islemleri son asamasina geldi. Bu yil vadimizde ciddi anlamda ihlamurdan susama kadar birçok çesit bitkimizi toprak ile bulusturmanin gururunu yasiyoruz. Insallah yakin bir zamanda da isirgan ile seker otu bitkimizi toprakla bulusturacagiz. 2021 yili içerisinde ki bütün ekim islemlerimiz isirgan ve seker otundan sonra tamamlanmis olacak. Bu ekim islemlerimizin insallah hayirli bir sonuç vermesini, buradan hayirli kazançlar elde edilmesini ve de ülkemize hayirlar getirmesini temenni ediyorum” diye konustu.

(Azim Çelik/ IHA)
Kaynak: İHA