AK Parti Ankara Milletvekilleri ATB Is Merkezi'ni Ziyaret Etti
AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Sahin ve bazi Ankara milletvekilleri, kimyasal madde üreten merkezde çikan yanginda zarar gören Yenimahalle ilçesi Macunköy Mahallesi'ndeki ATB Is Merkezi'ni ziyaret etti.

Yenimahalle Kaymakamliginin hasar tespit çalismalarinin devam ettigini dile getiren Sahin, "Ankara Valiligi, AFAD Il Müdürlügü basta olmak üzere, devletimizin tüm kurumlari gerekli destegi saglayacak ve yaralar bir an önce sarilacak. Esnafimizin magduriyeti giderilecek." ifadelerini kullandi.
Ankara Büyüksehir Belediyesi AK Parti Meclis Grubu öncülügünde is merkezinde zarar gören esnaflar için 50 bin lira yardim karari alindigini da animsatan Sahin, gerek Ankara Büyüksehir Belediye Meclisi nezdinde gerekse ilgili kurumlar nezdinde atilmasi gereken adimlar için hizla harekete geçtiklerini bildirdi.
Sahin, yanginda can kaybi olmamasinin en büyük tesellileri oldugunu belirterek esnafa geçmis olsun dileklerini iletti.
