IYI Parti Nazilli Ilçe Yönetimi'nden 13 Kisi Istifa Etti

AYDIN – Aydin’in Nazilli ilçesinde IYI Parti Ilçe Yönetimi’nde yer alan 13 kisi, ilçe baskaninin tutumlarini gerekçe göstererek istifa etti.

IYI Parti Nazilli Ilçe Yönetimi'nden 13 Kisi Istifa Etti
IYI Parti Ilçe Yönetiminde bulunan 4’ü asil, 9’u yedek listeden 13 kisi Ilçe Baskani Cihat Öztürk’ün ayristirici bir tutum sergiledigini iddia ederek, parti yönetiminden istifa etti.

Düzenlenen basin toplantisinda istifa gerekçelerini açiklayan Mehmet Gürkan Tigoglu, “Iyiligin ve sevginin dilini, gücünü kullanarak çogalmayi beklerken üzülerek Ilçe Baskanimiz Cihat Öztürk’ün ayristirici, uzaklastirici, ötekilestirisi ve ’benim partim’ anlayisina paralel davranislarina maruz kaldigini gördük, yasadik, sahit olduk, duyduk. Yerelde iktidar olan partimizin üye kayitlarinin kat be kat artmasi gerekirken, uygulanan yanlis politikalar yüzünden üyelerin istifalarina maruz kalmis ve bu vahim manzara karsisinda sessiz kalinmis, bir çözüm yoluna gidilmemis, istifalarin sebepleri iyice arastirilmamis, performans degerlemesi yapilmamis, toplantilarda bunlar bahsedilmeye dahi gerek görülmemistir. Asagida imzasi bulunan 2020-Subat ayinda yapilan seçimle Nazilli Iyi Parti Ilçe Yönetimine seçilmis yöneticiler olarak ilçe yönetiminden üzülerek istifa etmek durumunda kalmis bulunmaktayiz” dedi.

IYI Parti Ilçe Baskani Cihat Öztürk ise yasanan istifalarla ilgili olarak, “Yönetimsel görüs ayriliklarini saygiyla karsiliyoruz. Arkadaslarimiza bugüne kadarki göstermis oldugu tüm çalismalari dolayisiyla tesekkürlerimi sunuyorum” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA