Genç Kizin Polisten Kaçisi Kazayla Noktalandi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde sokaga kisitlamasini ihlal ederek polisle kovalamacaya giren ehliyetsiz genç kizin kullandigi otomobil, bir apartmanin bahçe duvarina çarparak hurdaya göndü.

Genç Kizin Polisten Kaçisi Kazayla Noktalandi
Edinilen bilgiye göre; Pamukkale ilçesinde 35 ACC 212 plakali araciyla dolasmaya çikan 21 yasindaki S.N.Ç. isimli kadin sürücü, polis ekiplerinin uygulama noktasinda yaptigi “dur” ihtarina uymayarak kaçti. Hacikaplanlar Mahallesinden baslayan kovalamaca, kadin sürücünün Zümrüt Mahallesi Vatan Bulvari 2019 Sokak girisindeki apartmanin bahçe duvarina çarpmasiyla son buldu. Kaza yapan kadin sürücü, bu kez de araçtan indi ve yaya olarak kaçmaya basladi.

Polis ekipleri, kosarak kaçmaya çalisan sürücüyü 100 metre ileride yakaladi.

S.N.Ç. isimli kadin sürücünün neden kaçmaya çalistigi ise o an belli oldu. Ehliyetsiz araç kullandigi ve sokaga çikma yasagini ihlal eden sürücünün üst ve araçta yapilan aramasinda bir miktar uyusturucu madde ile hassas terazi ele geçirildi. Kadin sürücü ifadesi alinmak gözaltina alindi. Agir maddi hasar alan kullandigi araç ise çekici tarafindan olay yerinden kaldirildi. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmak, sokaga çikma yasagini ihlal, trafik kurallarini ihlal gibi suçlardan yaklasik 10 bin TL ceza uygulandi. Olayla ilgili olarak sorusturma baslatildi.

(Mehmet Barlas/IHA)
Kaynak: İHA