Gelin Basi Ücretini Çok Bulan Damat Ve Yakinlari Kuaföre Saldirdi

Gaziantep’te, gelinin dügün saçini ve makyajini yapan kuaförün söyledigi ücreti fazla bulan damat ve akrabalari, kuaför ile çalisanlara saldirdi. Olay anina ait güvenlik kamerasi görüntüleri ise pes dedirtti.

Gelin Basi Ücretini Çok Bulan Damat Ve Yakinlari Kuaföre Saldirdi
Olay, Cumartesi günü Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Karatas Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre kuaför Melisa Güner (26), bir gelinin dügün saçini ve makyajin yapti. Daha sonra gelini almaya gelen damat ve yakinlari kuaför Melisa Güner’in söyledigi fiyati ilk söylenen fiyattan fazla bulduklarini ve fazla ödeme yapmayacaklarini söyledi.

Bunun üzerine iki taraf arasinda tartisma çikti. Tartisma sonrasi damat Y.G. ile yakinlari, kuaför Melisa Güner ve 4 çalisana tekme, tokat ve sopalarla saldirdi.

Saldiri anlari saniye saniye kaydedildi

Saldiri anlari ise is yeri ile çevredeki diger is yerlerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, dügün arabasiyla kuaföre gelen damat Y.G. ile beraberindeki yakinlarinin, Güner ile diger çalisanlara saldirma anlari yer aldi.

5 kisi yaralandi, olaya polis müdahale etti

Olayi görenlerin ihbariyla kuaföre çok sayida polis ve saglik ekibi intikal etti. Polisin araya girmesiyle son bulan tekme, tokat ve sopali kavga sonucu 5 kisi yaralandi. Yaralanan 5 kisi saglik görevlilerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Olay sonrasi darp raporu alan kuaför ve çalisanlari, kendilerine saldiran damat ve yakinlarindan sikayetçi oldu. Sikayet üzerine 4 kisi gözaltina alindi. Polisin gözaltina aldigi 4 kisi, ifadeleri alindiktan sonra savcilik talimati ile serbest birakildi.

Olayla ilgili genis çapli incelemenin sürdügü ögrenildi.

(Lider Olgun/IHA)
Kaynak: İHA