Antalya Valisi Ersin Yazıcı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yazıcı, bayramların birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların kardeşçe kucaklaştıkları özel ve güzel günler olduğunu belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle insanların birbirlerinden uzak kaldığı bu süreçte de bayram sevincini ve mutluluğunu gönülden gönüle paylaşarak birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi gerektiğini aktaran Yazıcı, şunları kaydetti:

"Karamsarlık ve endişeye kapılmadan bayramımızı evlerimizde coşkuyla yaşamaya gayret etmeliyiz. Alınan önlemler dolayısıyla Ramazan Bayramı coşkusunu sevdiklerimizi ziyaret etmeden, onlarla hasret giderip kucaklaşarak kutlayamamanın burukluğunu yaşasak da inanıyoruz ki bugünler en kısa sürede geçecektir. Zira salgınla mücadelede alınan tedbirler geleceğe dönük olarak bize umut vermekle birlikte, vaka sayılarımızda da olumlu yansımalar gözlenmektedir. Alınan tedbirler ve aşılama çalışmalarıyla birlikte inşallah bundan sonraki bayramları eskiden olduğu gibi yine aile büyüklerimiz ve sevdiklerimizle bir araya gelerek kutlamanın sevincini yaşayacağız."

Yazıcı, Antalyalıların ve İslam aleminin bayramını kutladı.

Kaynak: AA