Sifa Kaynagi Yazlik Ilica Tesisleri Hizmete Basliyor

Roma ve Osmanli döneminde sifa amaçli kullanilan, 2013 yilinda Gölcük Belediyesi tarafindan aslina uygun insa edilen Yazlik Ilicasi Termal tesisi, 1 Temmuz itibariyle hizmete basliyor.

Sifa Kaynagi Yazlik Ilica Tesisleri Hizmete Basliyor
Tarihi Roma dönemine dayanan, Osmanli döneminde de sifa amaçli kullanilan, 2013 yilinda Gölcük Belediyesi tarafindan aslina uygun, otantik bir mimari ile insa edilen Gölcük Belediyesi Yazlik Ilicasi Termal Tesisi, korana virüs tedbirleri kapsaminda bir süre kapali kalmisti. Yazlik Ilica Tesisleri, 1 Temmuz’da yeniden hizmete açilacak. Korona virüs salgini kapsaminda tüm tedbirler alindigi tesiste, ziyaretçilerin atesi ölçülerek ellerinin dezenfekte edilmesi saglanacak.

Tesise gelecek olan ziyaretçilerin, havuz ve aktivite alanlari disinda maske takilmasi zorunlu olacak. Hijyene önem verilecek ve her seans sonrasinda tüm alanlar dezenfekte edilecek. Havuz su sicakligi 37 derece, ortam sicakligi ise 39 derece olan Yazlik Ilica Tesisleri 08.30 - 23.00 saatleri arasinda hizmet verecek.

Tesiste bay ve bayan termal havuzlar, aile odalari, vip aile odalari, saunalar, buhar odalari, masaj odalari, jakuzi, hamam, engelli havuzu, vitamin kafe, teras kafe, dinlenme ve gezi alanlari bulunuyor.
Kaynak: İHA