Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince Aydin Il Baskanligini Açti Açiklamasi

'(CHP'liler) Ne yaptim ben size? Partinin onurunu kurtardim ya. 20 senedir geçemediginiz yüzde 30’u geçtim baska ne kötülük yaptim ben size. 'Atatürk'ün izinden ayrilmayin' dedim. 'Yolsuzluga bulasmayin' dedim'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Aydin Il Baskanligini açti.

Nazilli ve Sultanhisar ilçesini ziyaret ettikten sonra Efeler ilçesinde esnaf ziyareti yapan Ince, daha sonra partisinin Aydin Il Baskanliginin açilis törenine katildi.

Açilisi yapan Ince, konusmasinda, iktidar ve muhalefet partisinin liderleri ile Cumhurbaskani adayi olacak isimleri Türkiye'nin sorunlarini tartismak için ekranlara davet ettigini söyledi.

Ince, "Sadece Kiliçdaroglu'nu davet etmiyorum. Kiliçdaroglu'nu ayrica davet ediyorum. Kim bölen, kim parti büyütmeye çalisan. Hakli miyim, degil miyim, milletin gözünün önünde bir tartisalim bakalim. Bana yaptiklarinizi bir tartisalim. Ne yaptim ben size? Partinin onurunu kurtardim ya. 20 senedir geçemediginiz yüzde 30'u geçtim baska ne kötülük yaptim ben size. 'Atatürk'ün izinden ayrilmayin' dedim. 'Yolsuzluga bulasmayin' dedim. 'Belediyeden para toplayip televizyon açmayin' dedim. Ne diyeyim ben size." ifadelerini kullandi.

Seçimlerde 50+1 alacagini ileri süren Ince, sunlari kaydetti:

"Turizmi çözecegiz. Turizmi çözmenin yolu demokrasiden geçer. 5 yildizli turizm istiyorsak 5 yildizli demokrasi lazim bu memlekete. Tarimi çözmek istiyorsak Israil'den tohum alarak, buzagiyi ilaci yemi disaridan alarak çobani Afganistan'dan getirerek tarimin sorunu çözülmez. Madenciligi çözmek istiyorsan katma deger üreterek çözeceksin. Egitimi çözmek istiyorsan bugünü degil yarini düsüneceksin. CHP'deki dostlarima sesleniyorum. 11 senedir ayni anahtari ayni delige sokup kilidi açmaya çalisiyorsunuz. O anahtar o kilidi açmiyor. Zorlama. Anahtari degistir. Gel Memleket Partisine."
Kaynak: AA