Kepez'in Istihdam Bulusmalari Is Kapilarini Araliyor

Kepez Belediyesi’nin Kariyer Is Gelistirme Merkezi, is arayan 116 kisiyi Antalya Havalimani bünyesinde hizmet veren Çelebi Sirketi ile bulusturdu.

Kepez'in Istihdam Bulusmalari Is Kapilarini Araliyor
Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü’nün 2019 yerel seçimlerinde vaat ettigi 123 projeden biri olan ‘Kepez Kariyer Is Gelistirme Merkezi’, yüzlerce kisiye is kapilarini aralamaya devam ediyor. Geçtigimiz günlerde turizm sektöründe hizmet veren Kundu ve Belek Otellerinin isverenlerini is arayanlarla bir araya getiren Kepez Kariyer Is Gelistirme Merkezi, 116 kisiyi de Antalya Havalimani bünyesinde hizmet veren Çelebi Sirketi ile bulusturdu. Çelebi Sirketi yetkilileri tarafindan saglanan görüsme sonucu 50 kisi havalimaninda is basi yapacak.

Görüsmeler prestijli ve konforlu bir ortamda

Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki istihdam bulusmalari maske, mesafe ve hijyen kurallari dikkate alinarak gerçeklestiriliyor. Merkez, araciligiyla davet edilenler, is görüsmelerini prestijli ve konforlu bir ortamda yapma imkani buluyor. Kepez Belediyesi’nin istihdam hizmetlerinden yararlanmak isteyenlerin öncelikle Kepez Kariyer Is Gelistirme Merkezi’ne müracaat etmeleri gerekiyor. Kepez Belediyesi’nin Kariyer Is Gelistirme Merkezi, önümüzdeki günlerde de is arayanlarla isverenleri bulusturmaya devam edecek.
Kaynak: İHA