Karacabey'de Yürütülen Sosyal Hizmetler Konusuldu

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa Il Müdürü Hasan Yilmaz, Aile ve Toplum Hizmetleri Sube Müdürü Mehmet Tuncel ve Karacabey Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Kahraman ile bir araya geldi. Görüsmede sosyal hizmetler gündeme getirilirken, kurumlar arasi güçlü diyalogun önemine de vurgu yapildi.

Karacabey'de Yürütülen Sosyal Hizmetler Konusuldu
Belediye Baskani Ali Özkan, Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Bursa Il Müdürü Hasan Yilmaz, Aile ve Toplum Hizmetleri Sube Müdürü Mehmet Tuncel ile Karacabey Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Kahraman ile bir araya geldi. Gerçeklesen görüsmede Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa Il Müdürü Hasan Yilmaz,Bursa ve Karacabey’de yürütülen sosyal hizmetler hakkinda Baskan Özkan’a bilgi verdi.

Baskan Özkan, ziyarette, ilçede çesitli aile ve sosyal yardim hizmetlerinin degerlendirildigini belirterek yaptigi açiklamada, “Bilhassa Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’müz ile bakanligimiza bagli olan Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü’nün beraber gerçeklestirdigi çalismalar çok önemli. Bu konuda, kurumlar arasi diyalog sayesinde, ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza dokunabiliyoruz. Biz, ilçemize faydali olabilecek herkesle el ele, gönül gönüle hareket etmeye haziriz. Ve bunun en güzel örneklerinden biri de iste bu sosyal yardim hizmetleri” dedi.

Kaynak: İHA