Carrefoursa'dan Alternatif Kurban Paketleri

CarrefourSA, Kurban Bayrami kapsaminda müsterilerine vekâleten en az 20 kilogramlik Büyükbas Koli ve en az 17 kilogramlik Kivircik Koli olmak üzere iki farkli seçenek sunuyor.

Carrefoursa'dan Alternatif Kurban Paketleri
Carrefour istiraki CarrefourSA, sahip oldugu 28 yillik tecrübesiyle yaklasan Kurban Bayrami çerçevesinde hijyenik sartlarda, dogru kosullarda kesim gerçeklestirerek vekâleten ve kaynagi belli, yüzde 100 yerli besi kurbanlik paketleriyle farkli alternatifler sunuyor.

Kurbanini 4. gün teslim almak isteyenlere indirim

Kurbanlik 1/7 hisse Büyükbas Koli’yi Kurban Bayrami’nin 4. günü teslim almak isteyenlere özel indirim uygulaniyor. Buna göre en az 20 kilogramlik kemiksiz vekâleten Büyükbas Koli, 1950 TL’den satiliyor. Bu bedel ayda 216,66 TL’den 9 taksitte ödenebiliyor. Büyükbas Koli’yi Axess ile satin almayi tercih edenlere 125 TL indirimle koli bedeli 1825 TL oluyor.

En az 20 kilogramlik kemiksiz vekâleten Büyükbas Koli, 2050 TL’den, Axess ile alanlara 1925 TL’den satiliyor. Büyükbas Koli, kurbanlik bir dananin karaciger, yürek, böbrekten olusan sakatatlari dahil 1/7 oranindaki hissesini içeriyor.

En az 17 kilogramlik Kivircik Koli ise 1950 TL’den, Axess ile alanlara 1825 TL’den satiliyor. Kivircik Koli, kurbanlik bir kuzudan 2 adet kol, 1 adet gerdan, 2 adet yarim kafes, 2 adet but ve karaciger, yürek, böbrekten olusan sakatatini barindiriyor.

Kurban alimlarinda Akbank, Yapi Kredi, Finans Bank, Ziraat Bankasi ve Halk Bank kartlari ile 9 taksitte, Garanti Bankasi’nin karti ile 8 taksitte ve Is Bankasi’nin kartiyla da 6 taksitte ödemek mümkün.

Kurban kolisini CarrefourSA’dan alanlara birer litrelik Pepsi Twist, Pepsi Max, Fruko Cool Lime, Yedigün Portakal ve Lipton Seftali’den olusan 5’li içecek seti hediye ediliyor.

Ister marketlerden ister adresinize ücretsiz teslimatla online market üzerinden siparis verin

CarrefourSA, marketlerinde bulunan kurbanlik satisinin yani sira CarrefourSA.com ve CarrefourSA Online Market uygulamasi üzerinden de siparis alacak. Online Market uygulamasi üzerinden verilen siparisler hem marketlerden teslim alinabilecek hem de Istanbul, Adana, Adapazari, Ankara, Antalya, Aydin, Balikesir, Bursa, Denizli, Eskisehir, Izmir, Kocaeli, Konya, İçel, Mugla ve Tekirdag olmak üzere 16 sehirde siparis verilen adreslere ücretsiz olarak teslim edilecek.

Din görevlisi, noter ve veteriner hekimler esliginde kurbanlik kesimine bayramin 1. günü bayram namazindan sonra baslanip, kurban kesimi 3. günü gün batiminda bitirilecek. Bu süreçte yüzde 100 yerli besi kurbanliklar, CarrefourSA bünyesindeki veteriner hekimlerin kontrolü ve gözetimi altinda kesilecek. Kurban kolilerin tasindigi araçlarin temizlik ve dezenfeksiyonu onayli kimyasallar ile her tasima öncesinde yapilacak, sevkiyat süresi boyunca araç sicakliklari uzaktan sicaklik izleme sistemi ile takip edilerek, paketler uygun sicakliklarda teslim edilecek.

SEHI TGAZI, BEDD, IZEV, TOFD ve ZIÇEV’e Kurban Bagisi imkâni

CarrefourSA, Kurban Bayrami kapsaminda Türkiye Omurilik Felçlileri Dernegi, Istanbul Zihinsel Engelliler için Egitim ve Dayanisma Vakfi, Zihinsel Yetersiz Çocuklari Yetistirme ve Koruma Vakfi, Bedensel Engellilerle Dayanisma Dernegi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler - Sehit Dul ve Yetimler Dernegi’ne kurban bagis olanagi sunuyor.

Bu yil CarrefourSA, kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na bagislayacak.
Kaynak: İHA