Toroslar Belediyesi, Yaylalardaki Ibadethaneleri Temizledi

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçedeki kamuya açik alanlari temiz ve hijyenik tutmak amaciyla çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Toroslar Belediyesi, Yaylalardaki  Ibadethaneleri Temizledi
Belediye Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, yayla sezonunun baslamasiyla birlikte yüksek kesimlerdeki mahallerde bulunan tüm ibadethanelerin temizlik ve dezenfekte islemlerini koordineli bir sekilde gerçeklestirdi. Ibadethanelerdeki halilar, hali yikama makinesiyle yerinde yikanarak hijyenik hale getirilirken, Covid-19’a karsi avlu, tuvalet, kapi kollari ve ayakkabilik gibi temasin olabilecegi tüm yüzeyler dezenfekte edildi.

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, vatandaslarin saglikli ve güvenilir bir ortamda ibadetlerini gerçeklestirmeleri amaciyla camilerde yürüttükleri temizlik ve dezenfeksiyon çalismalarinin araliksiz devam ettigini belirterek. ’Ilçemizde hemsehrilerimizin virüsten etkilenmemeleri için her türlü önlemi aliyoruz. Hemsehrilerimizden de istegimiz sosyal mesafe kuralina uymalari ve maske takmalaridir" dedi.

Havalarin isinmasiyla birlikte yayla sezonunun da basladigina dikkat çeken Yilmaz, "Yaylalarimiz, dogal dokusu ve tertemiz havasiyla İçelimizin yani sira çevre illerden de yogun ilgi görüyor. Bu dogal güzelligi daha verimli kullanabilmek adina çevre düzenleme ve temizlik çalismalarimizi yogunlastirdik. Ekiplerimiz, yaylalarimizdaki tüm ibadethaneleri temizleyerek hijyenik hale getirdi. Hemsehrilerimizi tertemiz yesil alanlarimiz bekliyor" seklinde konustu.

Kaynak: İHA