Söke Belediyesi'nin Yol Yenileme Çalismalari Hiz Kesmiyor

Söke Belediyesi yol yenileme çalismalarina ilçenin degisik mahallelerinde hiz kesmeden devam ediyor.

Söke Belediyesi'nin Yol Yenileme Çalismalari Hiz Kesmiyor
Ekipler yine bes farkli noktada es zamanli çalismalarina devam ediyor. Kemalpasa, Çeltikçi, Yenicami, Sazli, Kemalpasa Mahallesi Forbes Sokak’ta Vergi dairesi ile Halime’nin Deresi mevkii arasinda kalan birinci etap yol yenileme çalismasinda yol kaplama çalismasi tamamlandi. Bu bölgede kaldirimlarda yenilenirken son rötuslar yapiliyor. Söke Belediyesi Santiye ekiplerince yapilan çalismalarda Forbes Sokak’a paralel olan Çeltikçi Mahallesi sinirlarinda yer alan Vergi Dairesi ile Adliye Sarayi arasinda kalan sokaklarda da yol yenileme çalismasi baslatildi. Ivecen Sokak’ta eski zemin kaplamasi sökülüp, alt yapi malzemesi serilirken; bir yandan da yeni parke tasi döseme çalismasi baslatildi. Bu sokaklarda suyun kolay akisini saglayacak kenar suyollari da yapiliyor.

Diger taraftan Yenicami Mahallesi Taris arkasi Kaymakamlik lojmani önünde bulunan Eren Yildirim Sokak’ta yol yenileme çalismasi son asamaya geldi.

Söke Belediyesi ekipleri Yenicami Mahallesi Ali Riza Bey kooperatifi arkasinda bulunan sokakta da yol yenileme çalismasi baslatti. Bir diger ekip ise Sazli Mahallesi’nde yol yapim çalismalarini sürdürüyor. Geçtigimiz hafta sonu itibariyle Yenikent Mahallesi 47. Sokak’ta yol ve kaldirim yenileme çalismasi sona erdi.
Kaynak: İHA