(ÖZEL) Yarali Kuryeyi Günesten Korumak Için Çuvalla Gölge Yaptilar

Küçükçekmece’de motosikletli kurye, siparis götürdügü sirada yoldaki su nedeniyle aracinin direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yapti. Yardima kosan vatandaslar, yarali kuryeyi günesten korumak için çuvalla gölge yapti.

(ÖZEL) Yarali Kuryeyi Günesten Korumak Için Çuvalla Gölge Yaptilar
Kaza, dün saat 15.15 siralarinda Küçükçekmece ilçesine bagli Kanarya Mahallesi Dere Kusu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir sirkette kurye olarak çalisan Abdülsamet Kesgin (25), 34 ECZ 719 plakali motosikletiyle siparisini götürmek için yola çikti. Kurye, hem yolun yokus olmasi hem de yolun islak olmasi nedeniyle motorsikletiyle kaydi ve karsidan gelen araca çarpmamak için direksiyonunu kirinca kaza yapti. Çevredeki vatandaslarin yardimina kostugu kuryenin, mesai arkadaslari da olay yerine geldi. Diger kuryelerden bazilari, basin mensuplarina "çekme" diyerek tepki gösterdi.

“Basina günes geçmesin diye çuval tuttuk”

Yerde yatan genci görünce olaya kayitsiz kalamayan Mehmet Ali Keskin, “Baktim, arkadas yatiyordu. Geldim, günes vardi tepesinde. Bir sey aradim, dedim semsiye yapalim da günes falan çarpmasin. Bos çuval bulduk, semsiye tarzinda tuttuk. Yarali, günesten zorlanir. Gölgelik yaptik. Ambulansi aradi arkadaslar” dedi.

Kaynak: İHA