Büyüksehir Belediyesinden Vasfiye Teyzeye Dogum Günü Sürprizi

İçel Büyüksehir Belediyesi, Akdeniz ilçesi Mesudiye Mahallesinde ikamet eden ve yalniz yasayan Vasfiye teyzeye dogum günü sürprizi yapti. ALO 185 Teksin çalisanlarinin yaptigi pastali dogum günü sürprizi ile 78 yasina giren Vasfiye teyze, hayatinda ilk kez dogum günü kutladi.

Büyüksehir Belediyesinden Vasfiye Teyzeye Dogum Günü Sürprizi
İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Vasfiye Edis’in kizi Ayse Düz, geçtigimiz günlerde ALO 185 Teksin İçel Çagri Merkezini arayarak bir kayit birakti. Kayitta annesinin yalniz yasadigini, yasli oldugunu ve yeni ameliyat geçirdigini belirten Ayse Düz, annesinin bu zamana kadar dogum gününü hiç kutlamadigini söyledi.



Ekipler, sürpriz yapmak için çagriya olumsuz sonuçlandirma süsü verdiler

Gelen talep üzerine aileyle görüsme saglayan ALO 185 Teksin İçel Çagri Merkezi ekipleri, Vasfiye teyzeye ve talebi olusturan ailesine dogum gününü sürpriz bir sekilde kutlamak amaciyla çagriya olumsuz yanit verdi. Vasfiye teyzenin dogum günü geldiginde ise ellerinde pasta ile birlikte eve giden TEKSIN ekibi, Vasfiye teyzenin dogum gününü kutladi. TEKSIN ekibini karsisinda gören Vasfiye teyze, sevinçten gözyaslarini tutamadi ve hayatinda ilk kez mum üfleyip, dogum gününü kutlamanin mutlulugunu yasadi.

“Öyle bir sevindim ki, çok selam söyleyin ona”

Bu yasina kadar hiç dogum günü kutlamadigini ifade eden Vasfiye Edis, “78 yasindayim. Dogum günüm hiç olmadi, daha yeni oldu simdi. Ilk defa daha. Siz geldiniz daha memnun olduk. Allah yüz kere razi olsun” dedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer’e dogum günü sürprizi için tesekkür eden Edis, “Beni unutmadi. Çok memnun oldum. Öyle bir sevindim ki çok selam söyleyin ona” diye konustu.



“Annemin ilk dogum günü, ilk pastasi”

Vasfiye teyzenin kizi Ayse Düz de annesine sürpriz yapmak için Teksin’i arama sürecini paylasarak, “Anneme ben bir sevinç yasatmak istiyordum. Televizyonda görüyordum dogum günü sürprizlerini. Ben de anneme sürpriz yapmak istedim. Büyüksehir Belediyesinin Teksin numarasini aradim” ifadelerini kullandi.

Ilk basta çagrisinin olumsuz yanitlandigini zannettigini, sonrasinda ekipleri karsilarinda gördügünde yasadigi mutlulugu paylasan Düz, “Bizi kirmayip geldiginiz, annemi mutlu ettiginiz için çok tesekkür ederim; çünkü annem bu yasina kadar geldi hiç dogum gününü kutlamadi. Ilk dogum günü, ilk pastasi. O yüzden çok mutluyuz. Baskanimiza sevgilerimizi, selamlarimizi iletiyorum. Bizi kirmadigi, sizleri gönderdigi için ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA