Bakan Koca'nin Sosyal Medyadan Fotografini Paylastigi Furkan'dan Gezici Asi Uygulamasi Için Tesekkür Açiklamasi

'Asi öncesinde dondurma yiyordum, asi oldugum sirada elimde oldugunu da sonradan fark ettim. Saglik Bakanimizin paylasiminin ardindan çok mutlu oldum, sasirdim'

Bartin'da gezici asi ekibi tarafindan elinde dondurmasiyla yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karsi asisi yapilan ve Saglik Bakani Fahrettin Koca'nin fotografini sosyal medya hesabindan paylastigi 18 yasindaki genç, uygulama için tesekkür etti.

Bartin Anadolu Imam Hatip Lisesi 12. sinif ögrencisi Furkan Kardas, dün babasi Ilyas ile Hükümet Caddesi'nde gezdigi sirada gezici asi ekibine asi yaptirdi. Saglik görevlileri elinde dondurmasiyla asi olan Furkan'in fotografini çekti.

Saglik Bakani Koca da Twitter hesabindan Furkan'in bu fotografini "Bartin'daki gezici asi ekibimiz, 18 yasindaki Furkan'la yolda karsilasti. Asi olmak isteyip istemedigini sordular. Asisi hemen orada yapildi. Elinde dondurma oldugu için maskesini indirmisti. Tekrar takmayi unutmus. Böylesi bir anda bu kadari olur. (Ekip, asiya devam!)" notuyla paylasti.

Bakan Koca'nin paylasiminin ardindan gazetecilere konusan Furkan, ayni gün için asi randevusu aldigini ancak caddede gezdigi sirada asi ekibinin daveti üzerine asi oldugunu söyledi.

Furkan, "Bu güzel uygulama için basta Saglik Bakanligi olmak üzere saglik müdürlügüne tesekkür ederim. Ekiplerimiz çok çalisiyor. Bunun için de çok tesekkür ederim. Asi öncesinde dondurma yiyordum, asi oldugum sirada elimde oldugunu da sonradan fark ettim. Saglik Bakanimizin paylasiminin ardindan çok mutlu oldum, sasirdim." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA