Ayse Yüksel 'Yarismada Yazdigim Bir Sarkim Var O Sarkiyi Çikartmak Istiyorum'

DÜZCE – Özel bir televizyon kanalinda yapilan yarisma da basarili performans göstererek, yarismada üçüncü olan Düzceli Ayse Yüksel, Düzcelilere çok tesekkür ederek yarisma sirasinda yazdigi bir sarkisini çikartmak istedigini söyledi.

Ayse Yüksel 'Yarismada Yazdigim Bir Sarkim Var O Sarkiyi Çikartmak Istiyorum'
Özel bir televizyon kanalinda yapilan bir yarismada basarili bir performans gösteren Düzceli Ayse Yüksel, uzun bir aranin ardindan Düzce’ye döndü. Ailesi ile hasret gideren Yüksel, Düzce Üniversitesi bahçesinde de basin mensuplari ile bir araya geldi. Kendisi ile fotograf çektirmek isteyenlerle fotograf çektiren Yüksel, daha sonra açiklamalarda bulundu. Yüksel yarismada büyük seyler kazandigini belirttigi açiklamasinda, “Yarismada çok iyi zamanlar geçirdim. Orada her zaman aklimda Düzce vardi. Düzcelilerin yaptigi parkurlari yikip geçtim. Son oyunumu 10’a 3 gibi büyük farkla kazandim. Daha sonra finale kadar geldim. Güzel anilar olusturdum” ifadelerini kullandi.

Basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi Ayse Yüksel, “Yarismada yazdigim bir sarkim var o sarkiyi çikartmak istiyorum. Çünkü çok anlamli benim için degeri olan bir sey. Seneye tekrar bir yarisma olacak çagirilirsam oraya da tekrar gitmek istiyorum. Yarismanin psikolojisinden henüz çikmis degilim. Beni destekleyen tüm Düzcelilere çok tesekkür etmek istiyorum. Düzce Üniversitesi’nde okurken hiçbir zaman pisman olmadan okudum. Düzce’yi daha ileriye nasil tasiyabilirim ben diye düsündüm. Bunun için mücadele verdim. Bu üniversiteyi birakmayip daha çok kalkindirmak istiyorum. Daha çok yaymak istiyorum ki güzel basarilarin da böyle küçük yerlerden de olsa çikabilecegini, büyük basarilar çikabilecegini göstermek için çabaladim. O yüzden Düzce Üniversitesi benim için çok baska. Anlami da çok baska. Buranin insani da benim için çok baska. Her zaman onurlandiracak gururlandiracak sekilde kendi yasitlarima da küçüklerime de örnek olmaya çalistim” ifadelerini kullandi.

Rektör Çakar, Ayse’yi tebrik etti

Ayse Yüksel, ardindan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a tesekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duydugu memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Ayse Yüksel’le yarismada yasadigi deneyimler hakkinda bir süre sohbet etti. Azmi ve mücadelesi için Ayse’yi tebrik eden Nigar Demircan Çakar, basari dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA