Vali Çiçek Tibbi Ve Aromatik Bitkiler Alaninda Iddiali Konustu Açiklamasi

Afyonkarahisar Tibbi ve Aromatik Bitkiler Degerlendirme, Gelistirme organizasyon toplantisinda konusan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’da bitkisel üretimde ciddi alt yapi çalismalarinin oldugunu ifade ederek, “1 yil sonra insallah Afyonkarahisar’i bitkisel üretimde en iyi il yapacagiz” dedi.

Vali Çiçek Tibbi Ve Aromatik Bitkiler Alaninda Iddiali Konustu Açiklamasi
Afyonkarahisar Tibbi ve Aromatik Bitkiler Degerlendirme, Gelistirme ve Organizasyon Komisyonu Toplantisi, Vali Gökmen Çiçek’in baskanliginda yapildi. Toplantida il genelinde tibbi ve aromatik bitkiler alaninda yapilacak çalismalar görüsüldü. Toplantida konusan Vali Gökmen Çiçek, bitkisel üretim alaninda çok ciddi altyapi çalismalari yaptiklarini söyledi.

Vali Çiçek, “Bu meseleyi hem kaymakamliklarimiz hem belediyelerimiz atlamadan en ufak meseleyi bile küçük mesele olarak görmeden çözmeye çalisiyoruz. Bu sehirde olan her mesele aslinda bizim meselemizdir. Tarim, hayvancilik, bitkisel üretim her konu aslinda bizimle alakali. Bitkisel üretim alaninda büyük bir alt yapi çalismasi içerisindeyiz. Üniversite, Tarim ve Orman Il Müdürlügü bu konuda büyük bir özveriyle alt yapi çalismalarini sürdürüyorlar. Biz bu konuda bir komisyon kurarak çalismalara basladik. Insallah Türkiye’ye örnek olacak projeleri hizla hayata geçirecegiz. Bu konuda elimizden geleni yapmakta kararliyiz. 1 yil sonra insallah Afyonkarahisar’i bitkisel üretimde en iyi il yapacagiz” dedi.



Toplanti görüs alis verisinin bulunulmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA