Sarikamis'ta 4 Ev Ve 5 Ahir Yanginda Kül Oldu

Sarikamis’ta çikan yanginda 4 ev, 5 ahir ve 1 traktör yanarak kül oldu. Can kaybinin olmadigi yanginda evler, ahirlar ve traktör kullanilmaza hale geldi.

Sarikamis'ta 4 Ev Ve 5 Ahir Yanginda Kül Oldu


Karsd’in Sarikamis ilçesi Çamyazi köyünde bilinmeyen bir nedenden dolayi çikan yanginda 4 ev, 5 ahir ve 1 traktör yandi. Yangin köylüler ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, Kaymakam Recep Kosal, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Vatandaslara geçmis oldun dileklerinde bulunan Kosal, yanginin verdigi hasari yakindan inceledi. Incelemenin ardindan bir araya geldigi vatandaslara, yanginda zarar gören halkin zararinin karsilanabilmesi için hasar tespit çalismalarinin hizlandirilarak bir an önce sonlandirilacagini söyledi.



Yanginda kullanilamaz hale gelen evleri ve ahirlari inceleyen Kaymakam Kosal, gerekli girisimleri baslatarak en kisa sürede eski haline getirilmesi konusunda çalismalarin baslatildigini ifade etti.

Sarikamis Çamyazi köyünde çikan yangin sonrasinda hasar tespit çalismalari baslatilirken, yanginla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA