Rektör Levent, Kamu Sanayi Isbirligi Kapsaminda Yürütülen Faaliyetler Ile Ilgili Bilgilendirme Sunumu Yapti

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Binali Yildirim Üniversitesini ziyaret ederek bilgilendirme toplantisina katildi.

Rektör Levent, Kamu Sanayi Isbirligi Kapsaminda Yürütülen Faaliyetler Ile Ilgili Bilgilendirme Sunumu Yapti
Rektörlük makaminda gerçeklesen ziyaretin ardindan Süleyman Karaman’in katilimi ile Rektörlük Toplanti Salonunda bilgilendirme toplantisi gerçeklesti. Toplantiya Rektör Prof. Dr. Akin Levent, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay Prof. Dr. Adem Basibüyük, KÜSI üyeleri, proje yürütücü ögretim üyeleri ve elemanlari katildi.

Rektör Prof. Dr. Akin Levent, kamu sanayi isbirligi kapsaminda yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgilendirme sunumu yapti. Sunumun ardindan sanayi ve üretim alanlarinda üniversite isbirligi ile Ar-Ge çalismalarinin önemini ve faydalarini ile degerlendirilirken, üniversitede yürütülen akademik çalismalarin bölge halki ile bulusmasi noktasinda çesitli kurumlar ile isbirliginde sürdürülen projelere deginildi.

Ayrica Dogusan A.S. Genel Müdürü Sezgin Polat’in sunumundan sonra; fabrikanin ürün satislarini artirarak büyüyebilmesi amaci ile, üretilen kiremidin kalitesinin belgelenmesi ve kurumlara sunulmasi hususlari istisare edildi.
Kaynak: İHA