Polisin Ayagina Basan Kiz Çocugunun Ilginç Görüntüsü Kamerada

Samsun’da bir kiz çocugunun kaldirimda kendilerine yol veren motosikletli polis memurunun oyun olsun diye kosarak yanina gelip ayagina basip kollarini kabartarak ayrilmasi, güvenlik kamerasina yansidi.

Polisin Ayagina Basan Kiz Çocugunun Ilginç Görüntüsü Kamerada
Ilginç olay, Samsun’un Çarsamba ilçesinin Orta Mahalle Dr. Erol Uysal Caddesi’nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarsamba Içe Emniyet Müdürlügünde görevli motosikletli trafik polisi Kadir Korkmaz, motosikletini park edip indikten sonra kaldirima adim attiginda yayalarin geçtigini fark edip onlara geçmesi için yol verdi. Bu sirada annesinin elinden tutarak yürüyen bir kiz çocugu ayagi kaldirimda trafik polisinin yanindan geçtikten sonra kosarak geri gelip polisin ayagina hizlica basip ikinci kez de basmaya çalisti. Çocugun daha sonra kollarini kabartarak olay yerinden ayrilip annesinin yanina gitmesi dikkat çekti.

Bu sirada çocugun polisin ayagina bastigini gören Taner Akbas, is yerinin güvenlik kamerasini görüntülerine baktiginda ilginç anlarin güvenlik kamerasina yansidigini fark etti. Taner Akbas, "Biraz önce çok güzel bir olaya sahit oldum. Polis arkadasimiz tam kaldirima çikmak üzereyken o an mahallemizdeki bir kiz çocugu kaldirimdan geçiyordu. Polis arkadasim da kaldirimdaki yayalara yol verirken kiz çocugu polisin ayagina basti. Tekrar döndü yine basti. Polis arkadasimiz tebessüm eti. Çok güzel bir sekilde karsilik vermis oldu. Güler yüzlü bir sekilde ayrildi. Kizin davranisi tuhafimiza gitti. Kamerayi açip izleyince çok ilginç hareket ile karsilastik. Polis arkadasa tesekkür etmek istiyorum. Gerçekten içtenlikle tesekkür etmek istiyorum. Polis arkadasimiz bu sekilde çocuklarin sevgisini kazanmis oldu" dedi.

Kaynak: İHA