Çan'da Köylere Hizmet Götürme Birligi Olagan Genel Kurul Toplantisi Gerçeklestirildi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliginin 2021 yili olagan genel kurul toplantisi pandemi kurallari çerçevesinde gerçeklestirildi.

Çan'da Köylere Hizmet Götürme Birligi Olagan Genel Kurul Toplantisi Gerçeklestirildi
Çan Belediyesi Dügün Salonunda gerçeklestirilen Köylere Hizmet Götürme Birliginin 2021 yili olagan genel kurul toplantisinda, 2020 yili faaliyet raporu ve 2020 yili gelir ve gider kesin hesaplari görüsüldü, 2021 yili faaliyet programi hakkinda bilgiler verildi.

KHGB Tüzügünün 14. maddesi geregince 2 kisi Il Genel Meclisi üyelerinden, 2 kisi de muhtarlardan olmak üzere seçim yapildi. Seçimde AK Parti Il Genel Meclisi üyelerinden Murat Okan ve Ömer Sahin, muhtarlardan Malli Köy Muhtari Yüksel Çetin ve Kulfal Köy Muhtari Emin Deniz asil olarak seçilirken, CHP Il Genel Meclis Üyesi Erdal Güler, Göle Köy Muhtari Idris Tetik ve Dogancilar Köy Muhtari Ismail Ünlü yedek üyelige seçildiler. Toplantiya Kaymakam Mustafa Gürdal, Il Genel Meclisi üyeleri Murat Okan, Ömer Sahin, Erdal Güler, Ilçe Özel Idare Müdürü Metin Türker, köylere hizmet götürme birligi personelleri ve köy muhtarlari katildi.

Toplanti birlik faaliyetlerinin degerlendirilmesinin ardindan, dilek ve temennilerin belirtilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA