YKS'ye Girecek Ögrenciler Için Güzergah Degistirdi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin soförü, otobüse binip sinava 30 dakika kaldigini söyleyen 3 genci, yolculardan izin alarak güzergahini degistirip sinava yetistirdi. Bu anlar güvenlik kamerasina yansirken, sosyal medyada günün konusu olan belediye personeli büyük takdir topladi.

YKS'ye Girecek Ögrenciler Için Güzergah Degistirdi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) girecek ögrenciler için hafta sonu tüm güzergahlarda kesintisiz ulasim hizmeti verdi. Sabah sinav saatine yakin dakikalarda 9B numarali Yazlik-Maltepe arasi çalisan otobüsün sürücüsü ile sinava geç kalan 3 ögrenci arasinda yasanan diyalog sosyal medyada gündem oldu. Serdivan’da otobüse binen 3 ögrenci sinava 30 dakika kaldigini söyledi.

Duruma kulak misafiri olan soför, merkez amirlige telefon açarak güzergahi degistirmek için izin istedi. Bu sirada yolculardan da magduriyet yasanmamasi adina izin alan soför, aracin yönünü degistirdi. Dakikalar içinde yine Serdivan’da bulunan okula ulasan belediye otobüsü, 3 ögrenciyi sinava saniyeler kala yetistirdi.

Otobüsün güvenlik kamerasina yansiyan bu anlarin görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Büyüksehir Belediyesi’nin sürücüsü, bu hareketiyle vatandaslardan takdir topladi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi konuyla ilgili yapilan açiklamada, "Sakarya Büyüksehir Belediyesi güçlü ulasim agiyla YKS sinavina giren ögrencilerin okullara ulasmasi için araliksiz hizmet verdi. Geçtigimiz gün Serdivan’da gençlerimiz ve personelimiz arasinda geçen bu samimi diyalog, tüm Sakarya’da ve kurumumuzda takdirle karsilanmistir. Vatandasa hizmet noktasinda ekiplerimiz 7 gün 24 saat görevlerinin basindadir. Yolcularimiza samimiyetle yaklasip önemli bir kaybi önleyen sürücümüze tesekkür ediyoruz” denildi.
Kaynak: İHA