(Özel) Turizmciler 1 Temmuz Sonrasi Sezondan Çok Umutlu

Pandemi sürecinde 1 Temmuz itibariyla baslayacak yeni normallesme döneminde iç turizmde büyük bir hareketlilik bekleniyor. Balikesir’in Edremit Körfezi’nde iç turizme hitap eden turizmciler de hazirliklarini tamamlayarak misafirlerini beklemeye basladi.

(Özel) Turizmciler 1 Temmuz Sonrasi Sezondan Çok Umutlu
Yeni normallesme süreci ile birlikte Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalik’ta turizmin canlanmasi bekleniyor. Yogun bir ilginin olacagi Kuzey Ege, otelleri, butik otelleri, apart otelleri, pansiyonlari, kamp alanlari ve karavan park sahalari ile özellikle iç turizmde büyük ilgi görüyor. Birçok turizmci 1 Temmuz sonrasina simdiden rezervasyonlarin geldigini ve otellerin dolmaya basladigini dile getirdi.

Edremit ilçesinde hizmet veren 5 yildizli bir otelin isletme müdürü Ceyhun Özhan, sezon için bütün hazirliklarin tamamlandigini ifade ederek, “Biz zaten bunu beklemekteydik. Hazirliklarimizi yaptik. Öncelikle saglikli ve güvenli misafir agirlama protokollerini tekrar gözden geçirdik. Tatilcilerimizin güvenli ve saglikli bir ortamda tatil yapmalari için hazirliklarimizi tamamladik” dedi.

Kuzey Ege bölgesinde turizm yogunlugunun önümüzdeki günlerde artmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA