Burdur'da Trafik Kazasinda Ölen DSI Sube Müdürü Kilci'nin Cenazesi Topraga Verildi

Burdur'da trafik kazasinda hayatini kaybeden Devlet Su Isleri (DSI) Burdur 182. Sube Müdürü Ali Kilci'nin cenazesi defnedildi.

Ali Kilci'nin cenazesinin götürüldügü Burdur Devlet Hastanesi morgunun önüne gelen baba Ahmet ile anne Hatice Kilci ile esi ve kiz kardesi büyük üzüntü yasadi. Hastanedeki islemlerinin ardindan Kilci'nin cenazesi, ailesine teslim edildi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, hastanede gazetecilere yaptigi açiklamada, dünden beri üzgün olduklarini, kiymetli bir arkadaslarini kaybettiklerini söyledi.

Kilci'nin gece gündüz kurumunun basarisi ve devletin imkanlarini vatandaslara sunmak için çaba gösterdigini anlatan Özçelik, Kilci'nin genç yasta vefat etmesinin kenti hüzne bogdugunu dile getirdi.

DSI 18. Bölge Müdürü Rahmi Sahin de çok sevdikleri mesai arkadaslarini kaybetmenin üzüntüsünü yasadiklarini belirtti.

Kilci'nin cenazesi, babaevinde helallik alindiktan sonra getirildigi Sultandere Mezarligi'nda kilinan namazin ardindan topraga verildi.

Cenaze törenine, Kilci'nin yakinlarinin yani sira Burdur Valisi Ali Arslantas, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Baskani Ali Orkun Ercengiz, DSI Genel Müdürü Kaya Yildiz, Il Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Il Jandarma Komutani Albay Hakan Basakligil ile çok sayida vatandas katildi.

Öte yandan, Kilci'nin bir kiz çocugu oldugu ögrenildi.

Burdur'da dün içme suyu aritma tesisi insaatini inceleyen DSI Burdur 182. Sube Müdürü Ali Kilci (31), dönüste kullandigi otomobilin Bügdüz köyü yolunda sarampole devrilmesi sonucu yasamini yitirmisti.

Kaynak: AA