Dün Yasanan Kavganin Görüntüleri Ortaya Çikti

Sanliurfa’da dün yasanan ve 5 kisinin yaralandigi kavganin dehsete düsüren görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde bir kisinin kavga edenleri defalarca ezmek için araçla çarptigi görüldü.

Dün Yasanan Kavganin Görüntüleri Ortaya Çikti
Edinilen bilgiye göre kavga, dün aksam saatlerinde Sanliurfa’nin Karaköprü ilçesine bagli Karsiyaka Mahallesi’nde yasandi. Bosanma asamasindaki evli çifti aileleri arasinda silahli kavga çikti. Kavgada 5 kisi yaralandi.

Kavganin dehsete düsüren görüntüleri ortaya çikti

Cep telefonuyla çekilen görüntüler dehsete düsürdü. Otomobille sokakta gidip gelen bir sahisin kavga edenlere defalarca çarptigi ve ezmeye çalistigi gözlendi. Otomobilin yerdekileri ezmemesi için baska bir araçla yolun kapatildigi görüldü.



Olayin geçmisi

Sanliurfa’da bosanma asamasinda olan çiftin ailelerinin silahli kavgasinda 5 kisi yaralandi. Edinilen bilgiye göre kavga, Sanliurfa’nin Karaköprü ilçesine bagli Karsiyaka Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre, bosanma asamasinda olan çiftin aileleri arasinda tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma silahli kavgaya dönüstü. 5 kisinin yaralandigi kavga nedeniyle bölgeye polis ile saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri 3 yaraliyi ambulansla Haran Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine götürürken 2 yarali ise araçla özel bir hastaneye kaldirildi.

Kavgayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA