Sultanbeyli'de Siir Okuma Ve Fotograf Yarismasi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yunus Emre Siirleri Okuma Yarismasi ve Sultanbeyli’de Çocuk ve Park Fotograf Yarismasi’nin ödül töreni yapildi. Dereceye girenlere ödüllerini Belediye Baskani Hüseyin Keskin takdim etti.

Sultanbeyli'de Siir Okuma Ve Fotograf Yarismasi Ödülleri Sahiplerini Buldu
Sultanbeyli Belediyesi’nin düzenledigi Yunus Emre Siirleri Okuma Yarismasi ve Sultanbeyli’de Çocuk ve Park Fotograf Yarismasi’nin kazananlari ödüllerini aldi. Program belediyenin sosyal medya hesaplarindan da canli olarak yayinlandi. Siir yarismasinda birinci “Miskinlikte Buldular” adli siir ile Recep Gençay, ikinci “Ben Yürürüm YaneYane” ile Ömer Faruk Özdemir, üçüncü ise “Bu Vücudum Sehrine” adli siirle Ibrahim Gökhan Dogan oldu. Yarismada mansiyon ödüllerini de Edanur Ermis, Hamza Durmaz, Murat Demirli, Serkan Keskin, Tugba Sentürk, Vahdettin Oktay Beyazli ve Yasin Onat aldi. Sultanbeyli’de Çocuk ve Park Fotograf Yarismasi’nin ise birincisi Turan Topalar, ikincisi Ömer Tuztas olurken, üçüncü Ahmet Pektas oldu. Fotograf yarismasinda mansiyon ödüllerini Muhammet Emin Ocak ve Zehra Betül Kartalli aldi.

Ödül töreninde konusan Belediye Baskani Hüseyin Keskin, yarismalara eserleriyle katki sunan herkese tesekkür etti. Sultanbeyli’nin kültür ve sanatta önemli çalismalara imza attigini vurgulayan Baskan Keskin, “Ilçemiz hamdolsun güzel çalismalarla yoluna emin adimlarla ilerliyor. Sultanbeyli’mize kazandirdigimiz kalici yatirimlarla birlikte kültür-sanat, egitim ve saglik alaninda da büyük islere imza atiyoruz. Amacimiz ilçemizden sairlerin, yazarlarin, fotograf sanatçilarinin, bilim insanlarinin yetismesi. Bu siarla hamdolsun yolumuza devam ediyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. Onlara dokunan her çalismanin içinde yer almaya büyük gayret gösteriyoruz. Katilan herkese tesekkür ediyor, ödül alan kardeslerimi tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Metin Kubilay da, kültür sanat alaninda yaptigi çalismalar için Belediye Baskani Keskin’e tesekkür etti. Yarismaya katilan herkese sanat hayatlarinda basarilar dileyen Kubilay, Sultanbeyli’de güzel gelismeler yasandigini kaydetti.

Kaynak: İHA