Saadet Partili Karaduman Partisinin Edirne Il Baskanligini Ziyaret Etti

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kollari Genel Baskani Abdülkadir Karaduman Saadet Partisi'nin herhangi bir ittifakin içinde olmadigini bildirdi.

Saadet Partili Karaduman Partisinin Edirne Il Baskanligini Ziyaret Etti
Karaduman, Saadet Partisi Edirne Il Baskanligi'nda düzenledigi basin toplantisinda, Saadet Partisi'nin ülkenin temel problemleri ve sorunlariyla ilgilendigini söyledi.

Vatandaslarin isteklerini birebir dinlediklerini belirten Karaduman, "Insanlarimizin da beklentisini karsilamak anlaminda dogru bir siyaset tarzi belirlendi. Tartismalarin içerisinde bulunmayi özellikle ittifak tartismalarinin içerisine bulunmayi dogru bulmadigimizi ifade etmek isterim. Saadet Partisi herhangi bir ittifakin içinde degildir." dedi.

Karaduman, erken seçim ve ittifak tartismalarinin ülkenin gerçek meselelerini gölgeledigini ileri sürdü.

Yogun bir çalisma gerçeklestireceklerini anlatan Karaduman, "Özellikle ittifak tartismalarinin ülkenin gündemini belirledigi bir süreçte partimizin durdugu yer 'Geçim Ittifaki'dir. Bu vesileyle bütün vatandaslarimizla bir araya gelecegimiz ittifak arayisi ve zemini aramak durumundayiz. Partimiz tüm partilere esit mesafededir. Yapici muhalefet dilini daha da güçlendirmeye ve bu zorlu süreci tersine çevirmek adina çalismalar yapilmaktadir. Geçim Ittifaki'nin belirli çalismalarini Edirne'de de gerçeklestirecegiz." ifadelerini kullandi.

Karaduman, tüm dünyada oldugu gibi Türkiye'de de salginla mücadelenin devam ettigini aktardi.

Asilamanin 18 yasa kadar düstügünü ve bunun da sevindirici oldugunu aktaran Karaduman, yerli asi çalismalarinin önemli bir adim oldugunu ve devam ettirilmesi gerektigini kaydetti.

Karaduman ve beraberindekiler toplantinin ardindan Saraçlar Caddesi'nde kurulan "Geçim Ittifaki" standini ziyaret etti.

Ziyarette, Saadet Partisi Edirne Il Baskani Sinan Tekin, il baskanligi yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kollari üyeleri yer aldi.

Kaynak: AA