Dünyanin En Büyük Iç Giyim Üreticileri, Yeni Is Birlikleri Için Istanbul'a Gelecek

Tüm Iç Giyim Sanayicileri Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Nazim Kanpolat: '36 Agustos'ta Istanbul'da gerçeklestirecegimiz Linexpo Streetfest'te dünya devlerini agirlayacagiz. Yesildirek'i bölgenin en güçlü üretim üssü yapmak için her türlü is birligini gerçeklestirecegiz. Iç giyimde 'Made in Turkey' markasini dünyanin her yerine tasiyacagiz'

Tüm Iç Giyim Sanayicileri Dernegi (TIGSAD) Yönetim Kurulu Baskani Nazim Kanpolat, "3-6 Agustos'ta Istanbul’da gerçeklestirecegimiz Linexpo Streetfest'te dünya devlerini agirlayacagiz. Yesildirek'i bölgenin en güçlü üretim üssü yapmak için her türlü is birligini gerçeklestirecegiz. Iç giyimde 'Made in Turkey' markasini dünyanin her yerine tasiyacagiz." ifadelerini kullandi.

TIGSAD açiklamasina göre, Dernegin 11. Olagan Genel Kurulu Istanbul'da yapildi. Üyelerin çogunluk oylarini alan Nazim Kanpolat, TIGSAD Yönetim Kurulu Baskanligi'ni Mustafa Nazik'ten devraldi.

Açiklamada genel kurul toplantisindaki konusmasina yer verilen Kanpolat, baskanlik görevini devraldigi Mustafa Nazik ve ekibine sektöre katkilarindan dolayi tesekkür etti.

Yeni dönemin pek çok ilkle baslayacagini aktaran Kanpolat, "Ticaretimize ve ülkemize deger katacak yeni bir dönemi baslatmanin heyecani içindeyiz. Iç giyim sektöründe bir ilki gerçeklestirerek dünyanin dikkatini Istanbul'a çekecegiz. 3-6 Agustos'ta iç giyim sektörünün merkezi sayilan Yesildirek'te ilk kez gerçeklestirilecegimiz Linexpo Streetfest, ayni zamanda dünya devlerini agirlayacak." ifadelerini kullandi.

Iç giyimde "Made in Turkey" markasini dünyanin her yerine tasiyacaklarini belirten Kanpolat, bu kapsamda dünyanin ünlü markalarinin Istanbul'a davet edildigini bildirdi.

- "Yerli üretim için is birliklerinin baglantisini yapacagiz"

Nazim Kanpolat, aralarinda Victoria's Secret, Yamamay, CSP International ve Maglieficio Emmebivi'nin de oldugu 10'a yakin üretici markanin Linexpo Streetfest’e katilacagini ve Türk üreticilerle is birliklerini görüsmek üzere olumlu dönüs yaptigini aktararak, sunlari kaydetti:

"Dünyanin en büyük iç giyim markasi Victoria's Secret ve Italya'nin devi Maglieficio Emmebivi bu markalar arasinda. Bünyesinde 9 ünlü markayi barindiran CSP International, Milan borsasinda islem gören tek Italyan iç giyim markasi. Ayrica, yüksek kalitesiyle ve sikligiyla taninan yine Italyan Yamamay, iç giyimin disinda çanta ve ayakkabi sektörlerinde de iddiali. Tamami bu büyüklükte 10'dan fazla dünya markasini Istanbul'da agirlayacagiz. Yapacagimiz özel etkinliklerle bu markalarin yetkililerini güçlü Türk üreticilerle bulusturarak yerli üretim için is birliklerinin baglantisini yapacagiz. Iç giyimde yeni dönem, yeni projelerle basliyor."
Kaynak: AA