CHP Kirsehir Milletvekili Ilhan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

CHP Kirsehir Milletvekili Metin Ilhan, köy ve mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Ilhan, yaptigi yazili açiklamada, Neset Ertas Kültür Sanat Merkezi'nde bilgilendirme ve degerlendirme toplantisi yaptiklarini belirterek, göreve geldigi günden bu yana vatandaslarin sorunlarini ve düsüncelerini muhtarlar araciligiyla dinledigini ifade etti.

Kültür ve tarih sehri Kirsehir'in çevresindeki illere göre ilerleme saglayamadigini ileri süren Ilhan, kuraklikla mücadele edilen günlerde Hirfanli Baraji'ndan tarimsal sulama amaçli Kirsehir'in faydalanamadigini savundu.

Tarim ve hayvancilik sehri olarak TR71 illeri içinde ilk sirada olan Kirsehir'in, IPARD tarimsal hibe desteklerinden yararlanamadigini, yatirimlarin ise kaderine terk edildigini öne süren Ilhan, "Siyasi iktidar Kirsehir'deki basarisizliklarinin faturasini kendi kadrolarindan degil de hemserilerimizden sormaktadir. Demokrasi gazisi Kirsehir siyaseten yapilan bu cezalandirmalara sandikta gereken cevabi verecektir." ifadelerini kullandi.

Toplantida, TBMM bünyesinde yaptigi diger çalismalari anlattigina vurgu yapan Ilhan, muhtarlarin talep ve görüslerini aldigini kaydetti.

Ilhan, toplantiya, Kirsehir Belediye Baskani Selahattin Ekicioglu, IYI Parti Kirsehir Il Baskani Müfit Göçen, CHP Kirsehir Il Sekreteri Hüseyin Çakmak ile köy ve mahalle muhtarlarinin katildigini ifade etti.

Kaynak: AA