Baskentte Kovid-19'La Mücadelede 18 Yas Ve Üstündekilerin Asilanmasina Baslandi

Asi olan 20 yasindaki Alper Polat: 'Asilamalar bir an önce olsun ki üniversiteler açilsin. Uzaktan egitim bizi çok zorladi. Bence herkesin asilanmasi sart. Baska türlü Kovid19'un geçmesini saglayamayiz' 22 yasindaki Derin Çolak: 'Herkes ne kadar çabuk asi olursa o kadar iyi olur diye düsünüyorum. Aylarca bu ani bekledik ve gelip asimizi olduk'

Baskentte Kovid-19'la mücadele kapsaminda 18 yas ve üstündekilerin asilanmasina baslandi.

Randevu alarak Ankara Sehir Hastanesi'ne gelen 18-24 yas arasindakiler, Kovid-19 asisinin birinci dozunu oldu.

20 yasindaki Alper Polat asi olurken hiç aci hissetmedigini ve herhangi bir sikinti yasamadigini söyleyerek, "Asilamalar bir an önce olsun ki üniversiteler açilsin. Uzaktan egitim bizi çok zorladi. Bence herkesin asilanmasi sart. Baska türlü Kovid-19'un geçmesini saglayamayiz. Üniversitelerin açilmasi için, egitimin daha iyi olabilmesi için asilanmak sart." dedi.

22 yasindaki Derin Çolak da internet üzerinden randevu almasinin ardindan geldigi hastanede asisinin hizlica yapildigini belirterek, asi olmaktan duydugu mutlulugu dile getirdi.

Gençlere asi olmalarini tavsiye eden Çolak, "Herkes ne kadar çabuk asi olursa o kadar iyi olur diye düsünüyorum. Aylarca bu ani bekledik ve gelip asimizi olduk." diye konustu.
Kaynak: AA