Amazon Prime Üyeleri, Prime Day Boyunca 250 Milyonu Askin Ürün Satin Aldi

Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott: 'Bu Prime Day, Türkiye'de Amazon'un bugüne kadar yasadigi en yogun 2 gün oldu'.

Tüm dünyadaki Amazon Prime üyeleri, Prime Day boyunca 250 milyonu askin ürün satin aldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Türkiye'de bu yil 21-22 Haziran'da ikinci kez gerçeklesen Amazon Prime Day, neredeyse tamami küçük ve orta ölçekli isletmelerden olusan Amazon'un satis ortaklari için simdiye kadarki en büyük 2 gün oldu.

20 ülkedeki Prime üyeleri, bu yil önceki tüm Prime Day'lerden daha fazla alisveris yapti ve ev, moda, güzellik ve elektronikte büyük indirimler elde etti. Üyeler, dünya çapinda 250 milyondan fazla ürün satin aldi.

Prime Day boyunca tüm dünyada en çok ilgi gören kategoriler güzellik, gida-içecek, bebek bakim, Amazon cihazlarini da içeren elektronik, giyim ve ev ürünleri olurken, Türkiye'deki Prime üyeleri Sandisk 16GB Ultra Fit Usb 3.1 Flash Bellek ve Samsung Galaxy Tab A 8 inç Wi-Fi 2019 gibi birçok üründe indirimlerden faydalandi.

Prime Day Türkiye'de kitap kategorisi oldukça ilgi gördü ve en çok satan kitaplar arasinda Jules Verne'nin kaleme aldigi "Zacharius Usta", Sun Tzu'nun "Savas Sanati" ve Anton Çehov'un "Altinci Kogus"u gibi dünya klasikleri yer aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, sunlari kaydetti:

"Amazon'da basarili bir Prime Day'i daha geride biraktigimiz için çok mutluyuz. Bu Prime Day, Türkiye'de Amazon'un bugüne kadar yasadigi en yogun 2 gün oldu. Türkiye'deki Prime üyelerine her kategoriden binlerce indirim firsatinin yani sira Prime Video ve Prime Gaming ile eglencenin en iyilerini sundugumuz için gururluyuz. Bu yilki Prime Day boyunca tüm Prime üyelerimizin Amazon.com.tr'den alisveris yapmanin kolayligini ve rahatligini bir kez daha tecrübe etmis olduklarini umuyorum."

Kaynak: AA