Matematik Olimpiyatlari Dünya Birincisi Ögrencilere Milli Egitim Müdürü Koca'dan Ödül

Singapur ve Asya Ülkeleri Matematik Olimpiyatlari dünya birincisi ögrenciler, İçel Il Milli Egitim Müdürü Adem Koca tarafindan ödüllendirildi.

Matematik Olimpiyatlari Dünya Birincisi Ögrencilere Milli Egitim Müdürü Koca'dan Ödül
İçel Il Milli Egitim Müdürü Adem Koca, Singapur ve Asya Ülkeleri Matematik Olimpiyatlarinda dünya birincisi olarak İçel’in gururu olan ilkokul ögrencilerini makaminda agirladi. Koca, dünya birincisi olan Yenisehir Ilkokulu 1. sinif ögrencisi Ezel Ali Altin ve Özel Lisan Fen Güney Koleji Ilkokulu 3. sinif ögrencisi Berkay Alp Uzun ile Yenisehir İçel Anadolu Lisesi Matematik Ögretmeni Gülsen Tan’i, basarilarindan dolayi kutladi.

Ögrencileri yürekten tebrik ettigini belirten Koca, bu büyük basariyi elde ederek ailelerini, okullarini ve egitim camiasini onurlandirdiklarini vurguladigi ögrencilere ödüllerini verdi.

Büyük bir basariya imza atan ögrenciler de aldiklari dünya çapindaki ödülle Türkiye’ye hayirli birer genç olmanin gururunu yasadiklarini ifade ederek, kendilerine bu süreçte destek olan basta aileleri ve ögretmenleri olmak üzere herkese, daveti ve misafirperverliginden dolayi Il Müdürü Koca’ya tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA