Huawei, Yeni Isletim Sistemi Harmonyos Ve Yeni Ürünlerini Tanitti

Huawei Türkiye Tüketici Elektronigi Grubu Ülke Müdürü Allen Yao: 'HarmonyOS, kulakliklar, otomobil ana üniteleri, akilli TV'ler ve cep telefonlarina kadar birçok cihaz formu arasinda sorunsuz bir etkilesimi destekleyecek' 'Farkli akilli cihazlari tek bir süper cihaz olarak ele alan, tüm cihazlarin ortaklasa çalistigi yepyeni bir ekosistem sunuyoruz'.

Huawei Türkiye Tüketici Elektronigi Grubu, yeni isletim sistemi HarmonyOS'un yani sira MatePad 11, Watch 3 Serisi, FreeBuds 4'ü tanitti.

Çevrim içi toplantida konusan yeni Ülke Müdürü Allen Yao, yeni isletim sistemi HarmonyOS ve yeni ürünlere iliskin bilgi verdi.

Yao, "HarmonyOS, kulakliklar, otomobil ana üniteleri, akilli TV'ler ve cep telefonlarina kadar birçok cihaz formu arasinda sorunsuz bir etkilesimi destekleyecek. Farkli akilli cihazlari tek bir süper cihaz olarak ele alan, tüm cihazlarin ortaklasa çalistigi yepyeni bir ekosistem sunuyoruz. Kovid-19, tüm topluma ve sektöre öngörülemeyen zorluklar getirdi ancak müsteri ekosistemimiz için yenilikçi ürünler sunmaktan asla vazgeçmedik. MatePad 11, FreeBuds 4, Watch 3 Serisi tüketicilerimiz için pazara deger katmaya hazir." ifadelerini kullandi.

Huawei Türkiye Tüketici Elektronigi Grubu Mobil Eko Sistem Is Gelistirme Müdürü Kaan Arli da sirketin pazara sundugu yeni ürünlerle ilgili su bilgileri verdi:

"Dagitilmis teknolojiden yararlanan MatePad 11, yaraticilik ve üretkenligi destekleyen bir süper cihaza dönüserek akilli telefonlardan PC'lere ve akilli TV'lere kadar uzanan bir skalada diger cihazlarin yeteneklerini kullanabilir. Yeni nesil MatePad 11 ise güçlü Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 çip seti, yüzde 90 ekran-gövde orani, milyonda bir kontrast orani ve DCI-P3 genis renk gami destegi ile gelen 10,9 inç 120 Hz FullView ekran ile donatildi. Gelistirilmis App Multiplier ve çoklu pencere özellikleri, çoklu görevleri her zamankinden daha sorunsuz hale getiriyor."

- Yeni ürünler

Verilen bilgiye göre, yenilikler, Huawei'nin tablet uygulamalarinda yatay kullanimin gelistirilmesini de destekliyor.

Daha fazla etkilesime sahip ikinci nesil Huawei M-Pencil 2 de sirketin tanittigi ürünler arasinda yer aldi. 24 Haziran-12 Temmuz'da Huawei online magaza üzerinde ön satista olacak MatePad 11, 4 bin 299 TL, kalem ve klavye ya da klavye yerine kilif seçenegi ile birlikte 4 bin 999 TL fiyat etiketleriyle sunuldu. Ayrica 50 TL ön ödemeye, 150 TL ek indirim de uygulaniyor.

Huawei FreeBuds 4, Uyarlanabilir Kulak Eslestirme (AEM) teknolojisiyle geliyor. Kullanicilarin kulak seklini ve kullanim durumunu otomatik olarak algilayan Huawei FreeBuds 4, her kullanici için optimum gürültü engelleme seviyesini belirliyor. Üst düzey gürültü engelleme deneyimiyle yüksek ses kalitesi sunan yeni Huawei FreeBuds 4, çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisine sahip bulunuyor. Mikrofonlarin ortam gürültüsünü çok daha yüksek dogrulukla algilamasini saglayan bu özellik, endüstrinin ilk açik-fit kulak içi ürünü olma özelligini de barindiriyor. 24 Haziran-5 Temmuz'da Huawei online magaza üzerinde ön satista olacak FreeBuds 4, 1.399 TL fiyati ve Huawei Band 4 hediyesiyle tüketiciler ile bulustu. Ayrica 50 TL ön ödemeye, 100 TL ek indirim de uygulaniyor.

Huawei Watch 3 Serisi, HarmonyOS 2.0 isletim sistemi tarafindan destekleniyor ve bagimsiz bir cihaz gibi konumlanarak akilli telefon seviyesinde güçlü bir performansa imza atiyor. Saglik verileri takibi ve antrenman izleme özellikleri, Huawei giyilebilir cihazlarinin degismez temel özellikleri arasinda yer aliyor. Yeni seride kullanicilarin saglik durumlarini daha detayli ve konforlu bir sekilde kontrol edebilmeleri için farkli özellikler sunan Huawei, Watch 3 Serisi'nde vücut isisi destegi, el yikama kontrolü ve düsme sensörü ile fark yaratiyor.
Kaynak: AA