Bozüyük Orman Isletme Müdürlügü'nde Veda Zamani

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Orman Isletme Müdürlügünde görev süresi dolan ve üst göreve terfi eden personeller için veda programi düzenlendi.

Bozüyük Orman Isletme Müdürlügü'nde Veda Zamani
Düzenlenen veda programinda Orman Isletme Müdürü Rabiye Çolak Tuncer, görev süresi dolmasi ve terfi etmesi nedeniyle isletmeden ayrilan personeline verdikleri hizmetlerden dolayi tesekkür ederek yeni görev yerlerinde basarilar diledi. Müdür Tuncer, tarafindan günün anisina personele plaket ile birlikte çesitli hediyeler takdim edildi.

Orman Isletme Müdürü Rabiye Çolak Tuncer, yaptigi açiklamada “Orman Isletme Müdürlügümüz bünyesinde isletme sefi olarak görev yapmakta olan 3 arkadasimiz, memuriyetin geregi olarak bulunduklari yerlerdeki görev sürelerini dondurmalar ve üst göreve terfi nedeni ile aramizdan ayrilmistir. Bugüne kadar Bozüyük Isletme Sefi olarak görev yapan Sabri Satis, Izmir Bergama Orman Isletme Müdürlügüne, Dodurga Orman Isletme Sefi olarak görev yapan Gökhan Dalaman, Antalya Kas Orman Isletme Müdürlügüne, Muratdere Orman Isletme Sefi olarak görev yapan Hasan Hüseyin ise Acierik Bilecik Orman Isletme Müdürlügü bünyesine müdür yardimcisi olarak tayin olmuslardir. Arkadaslarimiza yapmis olduklari çalismalar için tesekkür eder yeni görev yerlerinde basarilar dileriz” dedi.

Kaynak: İHA