Melikgazi Mobil Asi Ekipleri 'Asi' Için Kollari Sivadi

Melikgazi Ilçe Saglik Müdürlügü bünyesinde kurulan 14 mobil asi ekibi, her gün ilçede yasayan yaklasik bin 500 kisiyi asiliyor.

Melikgazi Mobil Asi Ekipleri 'Asi' Için Kollari Sivadi
Kayseri Organize Sanayi, Mimarsinan Organize Sanayi ve alisveris merkezlerinin yani sira her gün farkli kasaba ve köylere görevlendirilen mobil asi ekipleri sayesinde, asi takviminde bulunan tüm vatandaslara yerinde asi uygulaniyor.

Ilçede yapilan asilama faaliyetleri hakkinda bilgi veren Melikgazi Ilçe Saglik Müdürü Uzm. Dr. Duygu Horoz; "Mobil ekiplerimiz vasitasiyla asiyi, sirasi gelmis vatandaslarimizin ayagina kadar ulastirarak bir an önce toplumumuzun COVID-19 salginindan kurtulmasini amaçliyoruz. Bu dogrultuda Saglik Müdürümüzün önderliginde tüm ilçelerimizde kurulan mobil asi ekiplerimiz, herhangi bir sebeple saglik kuruluslarimiza ulasamayan vatandaslarimiza yerinde asilama hizmeti veriyorlar. Biz de Melikgazi Ilçe Saglik Müdürlügü olarak bünyemizde kurulan 14 mobil asi ekibiyle büyük bir özveri ve gayretle asilama çalismalarimizi sürdürüyoruz. Günde 1500 kisi ortalamasi ile de güzel bir ritim yakaladik ve bu rakamin üzerine çikmak için farkli saha planlamalari yapiyoruz. Tüm vatandaslarimiza ulasana kadar çalismalarimiz araliksiz devam edecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA