Dr. Mehmet Öz Ve Sanatçi Bilginer Herkesi Kovid-19'A Karsi Asilanmaya Çagirdi

Saglik Bakani Koca, 'Kollari siviyoruz' sloganiyla yürütülen asilama kampanyasi için hazirlanan ve Dr. Mehmet Öz ile Haluk Bilginer'in yer aldigi kamu spotunu paylasti Dr. Mehmet Öz: 'Pandeminin sonunu getirmek ve gelecege saglikli bakmak için mutlaka asi olalim' Haluk Bilginer: 'Asiyla pandemi son bulacak, perdelerimiz yeniden açilacak'

Saglik Bakanliginca, Kovid-19 ile mücadele kapsaminda yürütülen asilama kampanyasi için Dr. Mehmet Öz ile sanatçi Haluk Bilginer'in yer aldigi kamu spotu hazirlandi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Twitter hesabindan, "Kollari siviyoruz" sloganiyla yürütülen Kovid-19 asilama kampanyasi kapsaminda hazirlanan, Öz ve Bilginer'in vatandaslari asi olmaya çagirdigi kamu spotunu paylasti.

Dr. Öz açiklamasinda, "Bilim insanlari ve saglik çalisanlari üstlerine düseni fazlasiyla yapti. Simdi sira sizde. Pandeminin sonunu getirmek ve gelecege saglikli bakmak için mutlaka asi olalim." ifadelerini kullandi.

Sanatçi Haluk Bilginer de bilimin gösterdigi yolun sonunun sanata çikacagina vurgu yaparak, "Asiyla pandemi son bulacak, perdelerimiz yeniden açilacak. Bugün alkislar bize degil, hepimizin sagligini koruyarak asi olanlara" degerlendirmesini yapti.
Kaynak: AA