Baskan Bozkurt, Ögrencilerle Sinav Öncesi Motivasyon Etkinliginde Bulustu

Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS)’na girecek ögrencilere yönelik düzenlenen moral ve motivasyon etkinligine katildi. Ögrencilere basarilar dileyen Baskan Bozkurt, “Asil olanin, mutlu ve saglikli olmak oldugunu asla unutmayin” diye konustu.

Baskan Bozkurt, Ögrencilerle Sinav Öncesi Motivasyon Etkinliginde Bulustu
Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt Belediyesi tarafindan Danamandira Tabiat Parki’nda düzenlenen etkinlikte, Esenyurtlu gençler ile YKS öncesi bir araya geldi. Esenyurt Belediyesi Sürekli Egitim Merkezi ögretmen ve ögrencilerinin katildigi Sinav Öncesi Motivasyon Etkinligi’nde Baskan Bozkurt, ögrenciler ile sohbet ederek basarilar diledi. Ögrenciler, 26-27 Haziran tarihlerinde gerçeklestirilecek: TYT (Temel Yeterlik Testi), AYT (Alan Yeterlik Testleri) ve YDT (Yabanci Dil Testi) öncesi hem eglendi hem de sinav stresinden uzaklasti.

Esenyurtlu ögrencilerin egitim hayatini kolaylastirmak adina ellerinden gelen her seyi yapmaya devam edeceklerini söyleyen Baskan Bozkurt, “Mutlu olmaktan asla vazgeçmeyin. Bir agabeyiniz olarak sizlere söyleyecegim tek sey var: Çok para kazanmak, önemli mevkilerde olmak, çok büyük sifatlar elde etmek sizi her zaman mutlu etmeyebilir. Asil olanin, mutlu ve saglikli olmak oldugunu asla unutmayin. Insallah sinavdan sonra da sinavda aldiginiz sonuçlari degerlendirecegiz. Basarmak için yeter ki bu ugurda disiplinli bir sekilde çalisin. Basarilar diliyorum; saglikla, mutlulukla, huzurla geçen bir süreç diliyorum” ifadelerini kullandi.

Sürekli Egitim Merkezi ögrencilerden Mehmet Turgay, “Ögretmenlerimize ve Baskanimiz Kemal Deniz Bozkurt’a tesekkür ediyorum. Gerçekten bizler için çok çaba harcadilar. Biz de çok çalistik, basarmak istiyoruz. Belediye Baskanimizin böyle etkinlikler düzenlemesi, gençler ile beraber olmasi bana enerji veriyor. Her Baskan böyle isler yapmiyor. Gençleri sevdigi için Baskanimiza tesekkür ediyoruz. Bizler de Baskanimizin arkasindayiz” dedi.

Etkinlige katilan ögrencilerden Funda Gürer ise keyifli zaman geçirdiklerini söyleyerek, “Motivasyonumuz baya düsmüstü. Burada çok eglenceli vakit geçiriyoruz, yarismalar yapiyoruz ve halay çekiyoruz. Çok güzel” diye konustu.

Kaynak: İHA