Adana'da Turizmin Gelistirilmesi Için Is Birligi Yapilacak

Türkiye Seyahat Acentalari Birligi (TÜRSAB) Adana Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) Baskani Meltem Özdemir, turizmin her çesidini bünyesinde barindiran Adana'nin artik turizmden hak ettigi payi almasi gerektigini belirtti.

Adana Büyüksehir Belediyesi Kültür Varliklari ve Turizm Sube Müdürü Ilhan Tas, TÜRSAB Adana BTK Baskani Meltem Özdemir'e hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Tas, Adana'nin turizminin gelistirilmesi için sivil toplum kuruluslariyla is birligi içerisinde olacaklarini ifade etti.

Adana Büyüksehir Belediyesi tarafindan "Adana Turizm ve Kültür Eylem Plani" hazirlandigini aktaran Tas, planin kentin sürdürülebilir gelisimini ve sektörel çesitliligini saglamak amaciyla yapildigini belirtti.

TÜRSAB Adana BTK Baskani Meltem Özdemir de kentin turizmin her çesidini bünyesinde barindirdigini ifade etti.

Adana'nin artik turizmden hak ettigi payi almasi gerektigini aktaran Özdemir, bu konuda her kurum ve kurulusla is birligi içerisinde çalismalar yapacaklarini kaydetti.

Ziyarette Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odasi (ADRO) Baskani Hasan Erdogan ile TÜRSAB Adana BTK yönetim kurulu üyeleri de hazir bulundu.

Kaynak: AA