Yavru Köpegi Çuvala Koyup, Agzini Siki Sikiya Bagladilar

Denizli’nin Çal ilçesinde, içine yavru köpegi koyduklari çuvalin agzini siki sikiya baglayan vicdansizlar, yürekleri sizlatti. Mesai çikisi yolda giderken hareket eden çuvali görüp önce korkan iki kadin belediye çalisani, yavru köpegi ölümden kurtardi.

Yavru Köpegi Çuvala Koyup, Agzini Siki Sikiya Bagladilar
Denizli’nin Çal ilçesinde meydana gelen olay “insanlik ölmüs” dedirtti. Çal Belediyesinde görevli Emine Yilmaz ve Derya Kiziltas, mesai bitimi evlerine gitmek için yola çikti. Iki kadin, eski belediye binasinin yanindan geçerken kösede bir kömür çuvalinin hareket ettigini fark etti. Bir anda korkan kadin personeller, ilk soku atlattiktan sonra kömür çuvalinin içerisinden ses geldigini de duyunca müdahale etti. Agzi açilmayacak sekilde siki siki baglanan kömür çuvalinin açilmasi için çevreden bir makas bulundu. Daha sonra kömür çuvalinin ucundan dikkatli bir sekilde kesince, ne kadar süredir içeride oldugu bilinmeyen yavru köpek nefes almak için basini disariya çikardi.

Çuvaldan kurtulunca oynamaya basladi

Karsilastiklari bu manzara karsisinda ikinci soku yasayan kadin personeller, hemen köpegin basini tuttu ve çuvali ikiye ayirarak sevimli yavru köpegi disariya çikardi. Bunu oyun sanacak kadar küçük olan sevimli köpek, çuvaldan çikar çikmaz saga sola kosmaya basladi.

Emine Yilmaz ve Derya Kiziltas ilk olarak köpege su verdi. Daha sonra karnini doyurmasi için süt ve bisküvi verdi. Minik köpegin sevimli ve sirin hareketleri çevrede bulunan herkesi tebessüm ettirdi.

Emine Yilmaz ve Derya Kiziltas hayatlarini kurtardiklari yavru köpegin iyice kendisine gelmesini bekledi. Karni da doyan sevimli köpek hayatlarini kurtaran iki kadin personelin yanina giderek adeta tesekkür etti. Bu sevimlilik karsisinda dayanamayan Derya Kiziltas, hayatini kurtardigi yavru köpegi sahiplendi ve evine götürdü. Yavru bir köpegi kömür çuvalinin içerisine koyarak ölüme atan kisi veya kisilerin bulunmasi için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA