Van Polisi Kizilay'a Kan Bagisinda Bulundu

Van Il Emniyet Müdürlügü teskilati, Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin öncülügünde Kizilay’a kan bagisinda bulundu.

Van Polisi Kizilay'a Kan Bagisinda Bulundu
Van Il Emniyet Müdürlügü ve Türk Kizilay Güneydogu Bölge Kan Merkezi is birligiyle bir kan bagisi kampanyasi düzenlendi.

Emniyet Müdürlügü ana binasinda düzenlenen kampanyaya Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin, Van Kan Bagis Merkezi Müdürü Dr. Sinan Karakus, emniyet müdür yardimcilari, sube müdürleri ve teskilat mensuplari katildi.

Kan bagisi öncesi açiklamalarda bulunan Il Emniyet Müdürü Atanur Aydin, müdürlüge bagli 5 bin civarinda personelin görev yaptigini hatirlatti. Daha önce kan bagisi konusunda Kizilay yetkilileriyle görüstügünü ifade eden Il Müdürü Aydin, “Kizilay yetkilileri pandemi sürecinde kan bagisinda bir düsme oldugunu ve stoklarda da bir azalma oldugunu söyledi.

Teskilat olarak hem kanimizla hem canimizla milletimizin hizmetindeyiz. Teskilat olarak kan bagisi kampanyasina destek verdik. Gönüllülük esasina göre su anda basvurular yapiliyor. Kizilay, hem ana binamizda hem özel harekat yerleskemizde hem çevik kuvvet hem de toplu birliklerimizde kan bagisi almaktadir. Burada da idari birimindeki arkadaslarimiz kan verecekler” dedi.

Kaynak: İHA