Tatvan Belediyesi Personeline Korona Virüs Asisi Yapildi

Bitlis’in Tatvan Belediyesi personeli, Saglik Bakanligi tarafindan baslatilan yerinde korona virüs asi uygulamasi kapsaminda asilanmaya baslandi.

Tatvan Belediyesi Personeline Korona Virüs Asisi Yapildi
Tatvan Belediyesinin çesitli müdürlüklerinde görev yapan isçi ve memurlara Ilçe Saglik Müdürlügü tarafindan ilk doz asilari yapildi. Belediye çalisanlari kendilerine dagitilan formlari doldurduktan sonra, hizmet binasi içerisindeki belirlenen odada istege bagli Sinovac veya Biontech asisi yaptirdi. Saglik çalisanlarina kolayliklar dileyen Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Gelani, salgin sürecinin bir an önce sona ermesi için asi konusunda tüm vatandaslarin duyarli olmasi gerektigini söyledi.

Belediye personellerine asi yapilmaya baslandigini belirten Baskan Geylani, "Iki yila yakin bir süredir mücadele ettigimiz salgina karsi Tatvan Belediyesi olarak vatandaslik görevimizi yerine getiriyor, üzerimize düseni yapmaya devam ediyoruz. 22 Haziran Pazartesi günü itibariyle belediyemizde çalisan isçi ve memur kardeslerimiz asilanmaya basladi.

Normal hayata bir an önce dönmemiz için tüm vatandaslarimizin asi olma konusunda hassas ve istekli olmalarini rica ediyorum. Saglik Bakanligimiza ve tüm personellerine özellikle bu süreçte gösterdikleri özveriden dolayi tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA