Sanayicilere Melikgazi'den Büyük Destek

Melikgazi Belediyesi, Mimarsinan OSB yolunda 20 metre genisliginde toplam 4 kilometre uzunlugunda olan baglanti yolunu açarak, asfalt çalismalari için hazirliklara basladi.

Sanayicilere Melikgazi'den Büyük Destek
Baskan Dr. Palancioglu, bu yeni baglanti yolu ile kamyon ve tirlarin Mimarsinan Mahallesi yerlesim alanina girmeden direk Malatya yoluna çikisin saglanacagini söyledi.



Teknik ekiple beraber yolda inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Baskan Dr. Palancioglu, “Mimarsinan Organize Sanayi Bölgemizdeyiz. Burayi rahatlatacak 2 kilometrelik yan yolumuzu yapiyoruz. Gidis gelis yönü ile beraber toplamda 4 kilometre olan baglanti yolumuzda hizla çalismalarimiz devam ediyor. Burasi kayalik sert bir zemin. Yaklasik 6 aydir burada zemin kirma çalismasi yapiyoruz. Son asamaya geldik. Yakinda asfalt çalismasina baslayacagiz. Sagli sollu bir agaçlandirmada yapacagiz. Yolun bitmesiyle tirlar kamyonlar buradan geçerek bölge trafigine bir rahatlik saglayacak. Büyük maliyetli bir isti. Tamamlanmasi ile birlikte hizmete açacagiz. Sanayicilerimiz bizim bas tacimiz, binlerce kisinin istihdam edildigi yer. Bizde sanayicilerimize destek olmak için elimizden gelen destegi sagliyoruz. Yol hizmetini onlar için kisa zamanda baslatacagiz” dedi.

Mimarsinan OSB Baskani Mehmet Karabulut ise, “Belediye ve sanayi isbirligine en güzel örnek Melikgazi Belediyemiz ve Mimarsinan OSB arasinda yasaniyor. Yolumuz kisa bir süre içinde yogun çalismalar neticesinde açildi. Burasi Malatya yoluna baglanti saglayacak. Sanayicilerimiz adina ve yönetim kurulumuz adina bu güzel hizmetler için tesekkür ederim. Emegi geçenlerin eline saglik” diye konustu.

Kaynak: İHA