Kirikkale Belediyesi Personeline Covid-19 Asilari Uygulaniyor

Kirikkale Belediyesi bünyesinde çalisan personele korona virüs ile mücadele kapsaminda asi yapilmaya baslandi.

Kirikkale Belediyesi Personeline Covid-19 Asilari Uygulaniyor
Kirikkale Belediyesi, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) kayitli tüm çalisanlarin asi randevusunu açmasinin ardindan personelinin asiya kolay ulasmalarini saglamak için toplu asilama uygulamasi baslatti. Kirikkale Il Saglik Müdürlügü tarafindan görevlendirilen personeller Kirikkale Belediyesi Temizlik Müdürlügü bahçesinde kurulan asi noktasinda saglik personeli tarafindan titizlikle asilanmalari saglandi.

Yerinde asi uygulamasi hizmetinden memnun olduklarini belirten personeller, asiya ulasmada kolaylik saglayan Kirikkale Il Saglik Müdürlügü ekiplerine ve imkan saglayan Baskan Saygili’ya tesekkür etti.

Asilanmanin yayginlasmasi ve yas gruplari ile çalisan gruplarin genisletilmesi ile birlikte tüm çalisanlarin asiya ulasimlarinin kolaylasmasini amaçladiklarini belirten Kirikkale Belediye Baskani Mehmet Saygili, “Çalisanlarimizin asilanmaya gösterdikleri ilgiye tesekkür ediyorum. Asilanan kitlenin çogalmasi ve toplumsal bagisikligin gelismesi ile daha saglikli ve güzel günlere ulasacagimiza inaniyorum. Bu vesile ile fedakar saglik çalisanlarina üstün gayretlerinden dolayi bir kez daha tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA