Kandira Belediye Baskani Adnan Turan Basarili Sporcuyu Agirladi

Kocaeli'nin Kandira ilçesinde, lösemi hastaligini yenmesinin ardindan basladigi halter sporunda basarilar elde eden 16 yasindaki Ceren Akarsu, Kandira Belediye Baskani Adnan Turan'i ziyaret etti.

Kocaeli Büyüksehir Belediye Kagitspor'un haltercisi Ceren Akarsu Türkiye Halter Federasyonu tarafindan 14-19 Haziran tarihlerinde Bursa'da düzenlenen U15 ve Yildizlar Ferdi Türkiye Sampiyonasi'nda koparmada 40, silkmede 53 kilogram, genel toplamda ise 93 kilogram kaldirarak Türkiye Sampiyonu oldu.

Çocuklugunda lösemi teshisi konulan ve 10 yasinda bu hastaligi yenen Ceren ve babasi Fethi Akarsu, Baskan Turan'i makaminda ziyaret etti.

Baskan Turan, "Gençlerimizin basarilari bizleri hem sevindiriyor hem de hemsehrimiz olmasi hasebiyle ziyadesiyle onurlandiriyor. Sporun hangi dalinda olursa olsun çalismalari ve gayretleri ile basarilara imza atan gençlerimizi tebrik ediyoruz. Kandira Belediyesi olarak böyle azimli ve çaliskan gençlerimiz bizin bas tacimiz." dedi.

Turan'a destegi ve hos sohbeti için tesekkür eden genç halterci Ceren Akarsu, hem okul hem de spor hayatinda basarilarini sürdürmek için çok çalismaya devam edecegini dile getirdi.

Baskan Turan, tebrik ettigi genç sporcuya, Kocaelispor formasi ve atkisi ve altin hediye etti.

Kaynak: AA