Huawei, Türkiye'nin En Iyi Müsteri Deneyimi Sunan Cep Telefonu Markasi Seçildi

Huawei Tüketici Elektronigi Grubu, tüketici platformu Sikayetvar.com tarafindan olusturulan "A.C.E Awards" ödüllerinde, Türkiye'nin en yüksek müsteri memnuniyetini saglayan cep telefonu markasi seçildi.

Sirketin açiklamasina göre sirket, Huawei Türkiye Tüketici Elektronigi Grubu, Sikayetvar.com kullanicilarinin marka deneyimlerini analiz ederek olusturdugu istatistiklere göre cep telefonu kategorisinde müsteri memnuniyetini en iyi saglayan marka oldu.

2017'den beri siralamada ilk 3'te, son 2 yildir da zirvede yer alan Huawei Türkiye Tüketici Elektronigi Grubu, bu yil da birinci olarak en iyi müsteri memnuniyeti sunan marka unvanina layik görüldü ve 6. Sikayetvar ACE Awards Diamond ödülünü aldi.

Verilen bilgiye göre, 139 binin üzerinde markanin yer aldigi, 6,9 milyon kayitli kullanicinin 16 milyon aylik ziyaret gerçeklestirdigi Sikayetvar.com, genis ve etkin kullanici tabani sayesinde cep telefonu sektörü için en güvenilir müsteri deneyimi analizlerini gerçeklestiriyor.

Daha önce 6 Mart'ta düzenlenen SikayetVar A.C.E Awards 2020 ödüllerinde de Huawei Türkiye Tüketici Elektronigi Grubu, Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülü'nü kazanmisti.

Kaynak: AA